2777
2789

بچه هامن هفته پیش خود ب خود پاهام دردمیگرفت ودکتررفتم خوب شد ولی دوباره ازشنبه طرف چپ کمرم قسمت پایین تاقشنگ وسطای ستون فقراتم چنان دردی میکنه ک یه هفتس فقط درازمیکشم خداشاهده میشینم چنان تیرمیکشه پامیشم همینطور دوباره دوروزه زده ب پاهام تمام کف پاراستم سره جوری ک کف پامو میزارم زمین دردمیگیره تیرمیکشه توروخدابگید چ دکتری باید برم کسیو ندارم ب دادم برسه یه هفتس افتادم شوهرمم فقط میگ بریم دکتر بریم دکتر ولی نمیدونیم چ کنیم خداخیرش بده امروز دوستم اومد یکم کمک کردبهم خونه روجمع کردخیرببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید بری دکتر دیگه همسرت راس میگه

بخدا دوتابچه کوچک دارم نمیدونم ایناروکجابزارم اگ بگن بستری شو چ غلطی کنم مامانم دارم هاولی شاغله هیچ وقت توزندگیم کسی نیست ک ب دادم برسه😔

بخدا دوتابچه کوچک دارم نمیدونم ایناروکجابزارم اگ بگن بستری شو چ غلطی کنم مامانم دارم هاولی شاغله هیچ ...

نترس بستری نمیشی عکس و. ازمایش اینا مینویسه سعی کن این چن وقت استراحت کنی زیاد کار نکن