2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری سونو حتما، پنج هفته باید ساک دیده بشه

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
شنبه و دوشنبه دوباره ازمایش بده .تو همون ازمایشگاه .

دوست عزیز، ایشون اصلا ازمایش لازم ندارن، ازمایش برا کسی تکرار میکنن که بتاش کم باشه ببینن بالا میره یا نه، ایشون فقط باید بره سونو واژینال که تو لوله هاشم ببینن

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
دوست عزیز، ایشون اصلا ازمایش لازم ندارن، ازمایش برا کسی تکرار میکنن که بتاش کم باشه ببینن بالا میره ...

واسه من هم با تغییرات بتا تشخیص دادن . بتا اولم ۲۵ هزار دومی ۴۶ هزار بود و بعدش فرستادنم سونو . 

ولی بله حق با شماست اگر مشکوکه بره سونو بهتره .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
هنوز یک هفته هم نشده تاخیرم یکشنبه باید پریود میشدم 😞😞

اشکال نداره انشالله که چند قلوعه نترس، دو سه روز دیگه برو سونو، یا با دکترت صحبت کن ببین کی صلاحه بری سونو

واسه من هم با تغییرات بتا تشخیص دادن . بتا اولم ۲۵ هزار دومی ۴۶ هزار بود و بعدش فرستادنم سونو . ولی ...

اها، من خودم چون بعد ۱۵روز تاخیر بتام ۵بود فرستادن ازمایش گفتم شاید باید فقط کم باشه که بفرستن، ولی سونو دیگه دقیق تره