2777
2789
عنوان

شوهرم دو ماهه خونه تنهاست

3233 بازدید | 107 پست

مامانم دوماهه حالش بده نمیتونه راه بره غذا بخوره افتاده رو تخت،تنها نیست خواهر کوچیکم پیششه ولی حتی نمیتونه دستشو بگیره ببره دستشویی من یه روز میرم خونه سر بزنم لباس بیارم تو کاراشون لنگ میمونن.

تا خونمون رفت و برگشت دو ساعت راهه کار شوهرم اونجاست،از طرفی ما خارج شهریم اجاره ها ارزونه شهر مامانم بیایم واسه یه خونه ۴۰ متری باید سه برابر الانمون اجاره خونه بدیم که نمیتونیم بدیم.

مامانمم هر چی اصرار میکنم میگه من خونه شما نمیام بیام طبقه هفتم خارج شهر اسیر بشم بمیرم بهتره تا بیام اونجا.

از شوهرم دور موندم افسردگیم برگشته نمیدونم اصلا باید چه خاکی تو سرم کنم.

اونم کارش سنگینه میرسه خونه نا نداره ۱۲ ساعت سرکاره نه میتونه چای دم کنه بخوره نه غذا بپزه.

شما یه راهی نشونم بدید چیکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چخبرع دو ماه اشتباهه محضه این همه مرد رو تنها بزاری 

بنظرم یا به شوهرت بگو بیاد اونجا یا خودت مادرتو ببر پیشش یا پرستار بگیر 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
همسرتون نمیتونه خونه مادرتون بیاد؟

وقت نداره ۱۲ ساعت سرکاره دو ساعتم راهه تا خونه مامانم کی بخوابه کی بره سرکار

بعد میگه خواهرت نوجوونه هوا گرمه میخواد راحت باشه منم میخوام راحت باشم نمیشه بیام

مادر عزیزه اما مواظب سردی زندگیت هم باش

چیکنم به شوهرمم میگم بیام خونه میگه مادرت برات مهم نیست از طرفی یه روز میرم خونه انقدر زنگ میزنن اعصابم بهم میریزه یه روز رفتم غذا نداشتن بخورن