2777
2789

پیش مشاور میرم نمی‌دونم چکار کنم دیگه.حالم خیلی خرابه بچه هام خیلی عذابم میدن دلم میخواد فرار کنم دخترم دوسالشه دایم درحال اذیته یک ثانیه نیست که بشینه دوست دارم سربذارم به کوه جایی که دست هیچ کس بهم نرسه توروخدا بگید چطور ازین حال بیرون بیام چکار کنم ؟؟؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
چند تا بچه داری

دوتا ۷ساله و ۲ساله کوچیکه خیلی اذیت می‌کنه اصلا آروم و قرار نداره

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به شدت پرخاشگر شدم هیچ چیز برام جالب نیست لذت نمی‌برم از هیچ چیز . اهل دارو هم نیستم . نمیدونم چ ...

منم خیلی عصبیم دارم از خشم منفجر میشم ایکاش بچه نمیوردم همش از فشار اوناست

میدونی مشکلات اذیت بچه هات نیست یه جای دیگه زندگیت اعصابت خرده ک دیگه حوصله بچه نداری اون باید حل ش ...

مشکل که خیلیه نمی‌دونم کدوم و بگم مغزم داره متلاشی میشه 

منم خیلی عصبیم دارم از خشم منفجر میشم ایکاش بچه نمیوردم همش از فشار اوناست

بچه که خیلی رو مخه ولی اونا هم گناهی ندارن بزار بچگی خوب و شادی داشته باشن . من بچه مو میتونم تحمل کنم شوهرم نمیتونم تحمل کنم حرف که میزنه دوست دارم برم خفه ش کنم 

منم همینم اما قرص اعصاب خیلی کار سازه

پس چرا هرچی دکتر دوزشو زیاد می‌کنه فایده ای نداره؟؟

بچه که خیلی رو مخه ولی اونا هم گناهی ندارن بزار بچگی خوب و شادی داشته باشن . من بچه مو میتونم تحمل ک ...

همون مردا مارو به این روز انداختن 

دکترتو عوض کن ب دوز قرص نیسن

دیروز باهاش حرف زدم حالم خیلی خوب بود گفتم خوبم امروز انگار دنیا رو زدن تو سرم