2777
2789
عنوان

چرا انقدر ما دخترا بدبختیم اخه

538 بازدید | 37 پست

باورم نمیشد یه روز برای پریود شدنم بخوام به خدا التماس کنم

خسته شدم انقدر دمنوش و کوفت خوردم

انقدر قرص خوردم

انقدر امپول زدم

الانم زردچوبه خوردم دارم بالا میارم

خدایا بسهه دیگهه

متنفرم از دختر بودنم

کاش میشد رحممو دربیارم بندازم جلوی سگ😭😭😭

خب بعد از همه اینا 

بزن به بیخیالی

هرچی بیشتر فکر کنی بیشتر ازت دور میشه

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا هر کدوممون یه جور

میخواستم برم مسافرت فردا

۴ روز مونده بود به پریود زنگ زدم دکتر زنان که یه قرصی بده نشم 🫠 گفت نمیشه دیره مجبورم همینجوری برم نه استخر میتونم برم نه هیجی

خب بعد از همه اینا بزن به بیخیالیهرچی بیشتر فکر کنی بیشتر ازت دور میشه

چقدر دیگه بیخیال باشم

بخدا نمیتونم

قبلا شش ماه بود پریود نمیشدم

درست شد باز دوباره همونطوری شدم

هر کی منو میبینه بهم میگه واای چجوری انقدر بیخیالیی من یه روز پریودیم عقب بیفته خودمو میکشم

کلا بدبختن دخترا کاش پسر میشدم خیلی وقت ها میگم برم تغییر جنسیت بدم ولی بعدش میگم‌بچه ام مادر صدا می ...

مرده شور این دختر بودنو ببرن که همش درد و عذابه