2777
2789

وچه 

بیودرما 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایزدین

بیوتی آف جوسان

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
شما استفاده کردی اینارو خوبن؟

من پولم نمیرسه لافارر میزنم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بالای یه تومنن اینا

لافارر خوبه

تا حالا استفاده کردی؟

دی دی کرمشو استفاده کردم

نه من جز روتین پوستی و ضدآفتاب چیز دیگه ای استفاده نمیکنم

بدبخت تویی و هفت جد و آبادت احمق کثیف وقتی از زندگی بقیه خبر نداری بیخود میکنی نظر میدی 

بعدم من با استارتر صحبت میکردم ب تو هییج ربطی نداشت مثل جسد خودتو بندازی وسط 

استارتر قفل کرد تاپیکشو وگرنه همونجا جوابتو میدادم 

بار آخرت باشه زر مفت میزنی 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم