2777
2789
عنوان

درآمد🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما می خوا ی ازدواج کنی د رامد طرف نمی دو نی

عزیزم درآمد خیلی چیز شخصیه واقعا انقد حاضر نیستم ارزش خودمو بیارم پایین که اول کاری درآمد بپرسم فعلا گفتم که داریم آشنا میشیم و به مرور زمان صدرصد قرار بود بفهمم

متولد هشتاد و یک و واقعا من تعجب کردم چون خیلی زحمت می‌کشه آخه این حقوق کم اصلا موندم بخدا🥲

خیلی کم سنید هر دو هنوز

نباید با عشق و عاشقی الکی ازدواج کنید ازدواج کردن خیلی سخته و هزینه داره 

فدات شم عزیزدلمممم مرسی که یادآوری کردید خودم زیاد تو بحر این موضوع نبودم

خواهش میکنم گلم 🌸🪴

اینا تجربه ی هشت سال زندگی مشترک زیر به سقف و قبلش هم که چهار سال باهم دوست بودیم هست 

شوهرم هم آدم بدی نیست 

ولی کلا در طی زندگی مشترک تجربیاتی کسب می‌کنه آدم که میگه کاش اون زمان به نفر اینا رو بهم می‌گفت 

بخاطر همین منم بهتون گفتم 

همیشه خودت رو اولویت قرار بده ،در حد توان همسرت ازش انتظار داشته باش ،،، مثلا میگه برات فلان چیزو بخرم نگو نه ممنون ، بگو مرسی عزیزم چقد خوشحالم می‌کنی ....

بذار عادت کنه برات خرج کنه‌

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خیلی کم سنید هر دو هنوزنباید با عشق و عاشقی الکی ازدواج کنید ازدواج کردن خیلی سخته و هزینه داره

ما جفتمون ولی دلمون میخواد تو این سن ازدواج کنیم و زندگی و باهم بسازیم و دوست و عشق و عاشقی وسط نبود کلا برای آشنایی ازدواج مارو به هم معرفی کردن و الان داریم آشنا میشیم 

الان تهرانی ؟

بله

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم درآمد خیلی چیز شخصیه واقعا انقد حاضر نیستم ارزش خودمو بیارم پایین که اول کاری درآمد بپرسم فعلا ...

د یکه ا زدواج شوخی نیست که 

ا دم ها با ید از همه مسائل هم با خبر شن تو ا شنایی 

ا لبته شما فتید نا مزد  فکر کنم د وست پسر تونه 

خواهش میکنم گلم 🌸🪴اینا تجربه ی هشت سال زندگی مشترک زیر به سقف و قبلش هم که چهار سال باهم دوست بودی ...

مرسی عزیزم منم روم نمیشد ولی انقد خانوادم دعوا کردن که تو تاپیکای قبلیم گفتم دیگه خودم بهش میگم فلان چیز و برام بخر از الان عادتش میدم