2777
2789
عنوان

داستان غم انگیز من

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست
خیلی مهربونی قلبمتموم نمیشه حتی الان با خوندن پیامت بخدا اشکم دراومدمرسی که اینجوری قشنگ صحبت کردی ا ...

عزیزدلمی تو زیبا

اینو بدون واسم با ارزش بودی ، خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم ، نگران نباش عزیزم 

من دهه هفتادیم😅

عزیزدلمی تو زیبااینو بدون واسم با ارزش بودی ، خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم ، نگران نباش عزیزم من ...

فدات بشم مهربون❤

مرسی از دلداریت

سن یه عدده  مهم اینه چقد دلت مهربونه

ولی فکر میکنم جای مادر برام باشین😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ریشه ای؟میشه بیشتر بگین ؟

یعنی بچگیت انفاقی افتاده که باعث‌شده این رفتارارو نشون بدی

من ام یه مشکل شبیه این دارم دکتر ام میگه ریشه توی بچگیم داره

باید رواندرمانی بشی

کمکت میکنن راهت رو پیدا کنی

یعنی بچگیت انفاقی افتاده که باعث‌شده این رفتارارو نشون بدیمن ام یه مشکل شبیه این دارم دکتر ام میگه ر ...

تو بچگیم پدر بزرگم باعث شده دعوا و داد بیداد همیشع تو خونمون بود همیشه میترسیدم همیشه تهدید میکرد خونه رو اتیش میزنه شبا همش به اتاقش نگاه میکردم نکنه پاشه واقن بیاد این کارو کنه بچگی خوبی نداشتم و اینکه تو بچگی یبار نقاشی کشیدم روانشناس دیده به مامانم گفته که این یه ترسی داره خلاصه هیچ وقت ارامش نداشتم و مثل بقیه دخترا زندگی نکردم

فدات بشم مهربون❤مرسی از دلداریتسن یه عدده مهم اینه چقد دلت مهربونهولی فکر میکنم جای مادر برام باشین ...

خواهش میکنم عزیزم 

من ازدواج کردم خودم

ولی یه خواهر دارم تقریباً همسن خودته

واسه همین درک میکنم شرایطتو

تو بچگیم پدر بزرگم باعث شده دعوا و داد بیداد همیشع تو خونمون بود همیشه میترسیدم همیشه تهدید میکرد خو ...

بقیه دخترا هم همینن

نود درصد مردم مشکلات روحی دارن

ولی خب تا با رواندرمانگر صحبت نکنی بهتر نمیشه حالت

بهت بگم کتاب بخون فیلم نگاه کن 

و برو سینما و اینا شاید نخوای 

ولی باید سر خودت رو گرم کنی

بقیه دخترا هم همینننود درصد مردم مشکلات روحی دارنولی خب تا با رواندرمانگر صحبت نکنی بهتر نمیشه حالتب ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

بله حرفای شما کاملا درسته

ولی چون الان شرایط هیچیو ندارم در اینده سعی میکنم حال خودمو خوب کنم🥲❤

بازم ممنون

مانا باشی🌹

هیوا جان اومدم همینجا جوابتو بدم.

عزیزم ببین اون شماره ی ۱۴۸۰ مشاوره ی رایگان هست خیلی ام کارشون خوبه شبانه روزی ام هست حتما حتما تماس بگیر. تو تازه اول دوران جوونی هستی زندگی بالا پایینی زیادی داره خیلی سخت تر از اینی که الان توشی.پس همون اول نباید شونه خالی کنی دختر.باید با شکستات محکم تر بشی قوی تر بشی و شکستاتو شکست بدی تا به ارامش برسی. اینی که الان تجربش کردی خودش یه نوعی شکست عشقی که باید خودتو جمع و جور کنی و کمک بگیری از متخصص.

اینو بدون تو زندگی هزاران نفر میان و میرن.بعضیا وابسته میکنن و بی خبر یا با اتفاقی از زندگیت میرن نباید خودتو با هرکدوم ببازی عزیزم قوی باش و رهاش کن.تو از پسش برمیای.

مطمئن باش ۹۹٪ ما شکست عشقی رو تجربه کردیم سختی کشیدیم درد کشیدیم گریه کردیم درک نشدیم داغون شدیم اما گذشت و گذر کردیم.

فقط ازت میخوام از مشاور کمک بگیری ما فقط میتونیم همدلی کنیم باهات اما تخصص و علمشو نداریم از ریشه درمان کنیم گلم.اول به خدا توکل کن و بعد به مشاور اعتماد کن و بجنگ برای آرامشت 💪

امیدوارم خیلی زود با خبر خوب آرامش گرفتنت بیای و تاپیک بزنی😘

هیوا جان اومدم همینجا جوابتو بدم.عزیزم ببین اون شماره ی ۱۴۸۰ مشاوره ی رایگان هست خیلی ام کارشون خوبه ...

باشه قلبم مرسی از راهنمایتت واقعا کم اوردم اخه میدونی من نمیتونم برم مشاور شرایطشو ندارم

تو خیلی مهربونی اشکی شدم 🥺

باشه قلبم مرسی از راهنمایتت واقعا کم اوردم اخه میدونی من نمیتونم برم مشاور شرایطشو ندارمتو خیلی مهرب ...

میفهمم نمیتونی بری عزیزم واسه همین گفتم یا برو داخل سایت همکده ثبت نام کن خودشون بهت زنگ میزنن البته گفته بود هزینش خیلی کمه و با تعرفه ی دولتیه من دقیق نمیدونم.

یا اینکه اون شماره ی ۱۴۸۰ رو با تلفن خونه زنگ بزن که رایگانه .