دیشب ی مهمونی دعوت شده بودیم ب ما گفتن راس 7 اینجا باشید چون بچه ما 8 می خوابه عملا و اونطوزی بد خوااب میشه من تا شوهرم بیاد خونه و بریم بنزین بزنیم خلاصه 730 رسیدیم میزبان تا در باز کرد با عصبانیت گفت چرا انقد دیر اومدید خب برنامتون رو یجوری بریزید بتوونیدبه موقع بیاید الان بچم بدخواب میشه من هیچ من نگاه 😳😳😳
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبه آدم محتاج کسی نشه تو این دور زمونه ب نظرمن از این آدما باید فاصله گرفت فرسنگ ها بحث شعوره نه چیز دیگه چرا باید عمرو وقتو اعصابمو وجودم رو هدر بدم برای همچین آدمهایی که آدم بودن اسمشو فقط یدک میکشن حیف تنم که بخوره ب دیوارها وفرش خونشون
من خیلی ناراحت شدم آخه من اصلا با کسی این رفتار رو ندارم کلا
چرا آدما این جوری شدن طرف دوست صمیمی همسرم هست خودش خوبه ولی خانمش خیلی بدرفتاری کرد اونشب سر این قضیه بعدم بچهه رفت خوابید اومد گفت وای باز الان فردا خوابش بهم میریزه