2777
2789
عنوان

چقد بعضیا پررون

127 بازدید | 18 پست

دیشب ی مهمونی دعوت شده بودیم ب ما گفتن راس 7 اینجا باشید چون بچه ما 8 می خوابه عملا و اونطوزی بد خوااب میشه من تا شوهرم بیاد خونه و بریم بنزین بزنیم خلاصه 730 رسیدیم میزبان تا در باز کرد با عصبانیت گفت چرا انقد دیر اومدید خب برنامتون رو یجوری بریزید بتوونیدبه موقع بیاید الان بچم بدخواب میشه من هیچ من نگاه 😳😳😳

من بودم واقعا بر میگشتم خونم اگه خودشون مهمونی دعوت کرده بودن 

ولی اگه شما رفتی وسیله ای چیزی بگیری بله حق با صاحب خونست

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافقم باهاش کسیه که بچه اش براش از مهمون مهمتره

آره دقیقا خیلی برای بچشون اهمیت قائلن بچه دوساله البته عملا درکی از محیط نداره اونم دختربچه که خب آرومه 

ولی مردم کی یادگرفتن انقد راه درست زندگی کردن رو حالا من بودم میگفتم بچم ب درک عب نداره اصن شما بیا برین رو کله ما😅😅

نه مهمون بودیم جالبه خودشون همیشه 9 میان یعنی اون موقع بچه خوابش نمیاد

همین  رو با شوخی و خنده بهش  میگفتی!!!@@

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

خوبه آدم محتاج کسی نشه تو این دور زمونه ب نظرمن از این آدما باید فاصله گرفت فرسنگ ها بحث شعوره نه چیز دیگه چرا باید عمرو  وقتو اعصابمو وجودم رو  هدر بدم برای همچین آدم‌هایی که آدم بودن اسمشو فقط یدک میکشن حیف تنم که بخوره ب دیوارها و‌فرش خونشون  

من خیلی ناراحت شدم آخه من اصلا با کسی این رفتار رو ندارم کلا

چرا آدما این جوری شدن طرف دوست صمیمی همسرم هست خودش خوبه ولی خانمش خیلی بدرفتاری کرد اونشب سر این قضیه بعدم بچهه رفت خوابید اومد گفت وای باز الان فردا خوابش بهم میریزه 

همین رو با شوخی و خنده بهش میگفتی!!!@@

من خیلی مظلوم و بی زبونم آروم گفتم وای ببخشید پمپ بنزین بودیم گفت وای خب زودتر بنزین می زدین 

یعتی ی مهمونی میخای بری باید از چن سالت قبل با ساعت خواب بچه شون هماهنگ بشی وااا

من اصلا نمیتونم با این مدل آدما ارتباط بگیرم آدمای متواضع مهربون دوست دارم ولی خب دوست همسرم هست ناچ ...

نزار یکی انقد بهت توهین کنه مگه اون کیه ب شوهرت بگو بخاطر این قضیه خونش نخواه بیام