2777
2789
عنوان

میخواست روم روغن داغ بریزه

355 بازدید | 24 پست

حالم بده

من متاهل هستم

خواهرم با من زندگی میکنه

یک بحثی بینمون پیش اومد

من ذاتا آدم دنباله گیر دعوا نیستم

ولی خواهرم شر و بد ذات دعوامون شد

من داشتم سیب زمینی سرخ میکردم بهم حمله کرد خواست ماهیتابه روغن داغ روم بریزه جلوی بچه هام

من هم هلش دادم از اشپزخانه انداختمش بیرون

بعد دنبال یک وسیله ای بود که بهم صدمه بزنه منم از شوکی که بهم وارد شده بود اینقدر جیغ زدم از ترسم که رفت تو اتاق

الانم میترسم بیاد بیرون و بخواد باز دوباره بهم حمله کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اسی جان جدی میگم اون مشکل داره باهاش دهن به دهن نشو اگه میتونی مستقلش کنید یعنی چی میدونی اگه ریخته بود خدایی نکرده روت چی میشد بخدا دیگه خوب نمیشه جاش میمونه 

دررو قفل کن تا شوهرت بیاد

چرا باشما زندگی میکنه؟

من تو دو سال اخیر به یک مشکل مالی خوردیم یک خونه رهن کردیم مادرم یک مقدار از این پول رهن به ما کمک کرد ولی خواهرم گفت چون مامان به تو کمک کرده خونه گرفتی من باید بیام تو خونه تو زندگی کنم چون مادرم از خونت سهم داره من شوهرم هم چون پیشم نیست گفتم بیا ولی این روانی دیگه من به سطوح آورده مدام دنبال دعوا من با مامانم خراب میکنه مادرم با پدرم خراب میکنه به جون برادرم میفته فحش های بد 

تا خوبه خوبه ولی وقتی بد میشه یک روانی غیر قابل تحمل میشه ولی امروز که می‌خواست روم روغن داغ بریزه دیگه رفتارهای زشتش از حد گذشته