2777
2789
عنوان

کمک بچم کمککککککک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 32 پست

من بچم چندروز پیش تب و اسهال بود بردم بیمارستان سرم نوشت رگشو پیدا نکردن نزدیم دعوا کردیم برگشتیم خونه 

فرداش بردم پیش دکتر خودش 

دوره داره انگار ویروس جدیده اکثر بچه های بیمارستان تب اسهال استفراغ بودن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسهاله بهش شیاف استامینوفن نزن ومجددببرش دکتر

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

قطره پروبیوتیک ابرروی آتیشه برای سنشم مناسبه ماست پروبیوتیک هم بخر از هایپری ها این قطره معجزه می‌کنه اما حتما حتما حتما باید تو یخچال برایش مثلا با خودت یخ ببر قطره رو خریدی بزار تو یخ بزارش اومدی خونه بزارش تو یخچال 

عزیزم من بچم یک ماهه پیش ب مدت دو هفته کامل اسهال شدیییید،کاری نبود ک نکنم دارویی بود ک نخوره و انگار ن انگار 

تا اینکه ی دکتر شربت آمیلوپرا داد بخدا آب رو آتیش بود فقط دوبار ک خورد خوب شد

ویروسه ؟ تهرانی ببر بیمارستان مفید ...دختره منم ویروس و گرفت هر جا بردم الکی  گفتن بستری بدون هیچ آزمایشی ...مفید آزمایش گرفتن و گقتن بستری لازم نیست و پودر پلانتاژل دادن ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

چقدر طول کشید خوب شد؟

سه روز

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ممنون گلم بنظرت از داروخونه بگیرم دیگه دکتر نبرم ؟ دیگه نمیکشم خسته م کرده از یه طرف گلوش از یه طرف ...

ببین من بچم انقدر شدید بود ی شربت کامل دیسیکلومین خورد انگار ن انگار،ماست پروبیوتیک،همه نظرهایی ک بقیه دادن اصلا انگار ن انگار حتی دارو گیاهی ولی این نجاتش داد