2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونم اخه میگه لینک رو ارسال کنید برام چجوری ارسال کنم تگ کنم

تگ نه

برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من اونجا لیست تاپیکاتون هست ... روی عنوان اگه دستتون رو چند ثانیه نگهدارید یه صفحه باز میشه اون وقت کپی نشانی پیوند رو شما بزنید لینک تاپیک کپی میشه و همون لینکو در ساعات مشخص شده و روزهای مشخص شده که نی نی یار ۱ داخل تاپیکشون گفتن به پی وی ایشون ارسال کنید

@_mahyar   

تگ نهبرید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من اونجا لیست تاپیکاتون هست ... روی عنوان اگه دستتون ر ...

توضیحاتتون عالی دستتون درد نکنه تایپ کردید فقط یه سوال اون خط اخر دقیقا سوالم هست چجوری پی وی ارسال کنم 

توضیحاتتون عالی دستتون درد نکنه تایپ کردید فقط یه سوال اون خط اخر دقیقا سوالم هست چجوری پی وی ارسال ...

خواهش میکنم

سلامت باشید

اون کپی نشانی پیوند رو که زدید لینک کپی میشه و همون رو تو پیام خصوصی به نی نی یار یک بفرستید در ساعت مشخص شده و روزهای مشخص که داخل تاپیک گفتن و اینکه اون تاپیک فقط باید محتواش خصوصی و خانوادگی باشه..... نیازم نداره به نی نی یار درخواست دوستی بدی تا پیام بدید بهشون همینجوری هم قابلیت ارسال پیام دارید... دستتون رو داخل پیام خصوصی نگهدارید و الصاق رو بزنید و براشون ارسال کنید

@_mahyar