2777
2789
عنوان

من هیچ دوستی ندارم

82 بازدید | 8 پست

واقعا تنهام و دارم اذیت میشم 🥲🥲🥲 

توی دانشگاه بچه های خوابگاه با هم اوکین و دوستن من خوابگاهی نیستم باهاشون ارتباطی ندارم شهر خودمونم فقط یه دونه هم کلاسیام هست که دوست بودیم اونم اینقدررر بعد از عقدش اخلاقش عوض شده که واقعا دوست ندارم زیاد باهاش در ارتباط باشم 

نمیدونم چیکار کنم خیلی تنهام 

اگه با کسی حرفی برای گفتن نداری و توقع دوست هم داری بدوم توقعت بیجائه و بهتره بیشتر تمرکزتو بدی سمت خودت 

بعدشم دوست و رفیق تو باید براشون یه منفعتی داشته باشی پس سعی کن همیشه اول برای خودت سودمند باشی بقیه هم میان سمتت

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت رفیق باش ن با بقیه من تموم ضربه ها رو از رفیقام خوردم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

همینجا بپرس راهنمایی کنم البته بگم من اطلاع زیادی ندارن

اسی توروخدا هر جور شده با پیامک یا زنگ از دوستت بپرس چرا از دامپزشکی راضی نیست ؟ دلیلش چیه ؟ 

توروخدا کمکم کن من کسی نیست کمکم کنه 

ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده 

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎

منم

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️