2777
2789

باورتون نمیشه بچه ها تو تاپیکای قبلم گفتم دنبال یه زنم که با شوهرم دوست بوده سیمکارتشو گرفتم دیدم همون زنیه که میگفت پثل خواهرتم و ... رفتو امد میکردیم مشاوره به اصطلاح میگفت بدم بهتون باورم نمیشه کلی از منو شوهرم بزرگتر بود تمام چتاشونو خوندم همش شوهرمو تهدید میکرد ک رابطه رو قطع نکنه باهاش بمونه اصلا خییلی برام عچیب بود همه میگفتن همونه اما یککک درصم احتمال نمیدادم باورم نمیشه شوهرمو میبرده خونش و گردش و قدم زدن و .... چطور میتونست اینکارارو کنه کلیم پشت سر من به شوهرم حرف میزدخ خییلی حالم بد شد خیلی دلم گرفت چقد یه زن میتونه .....😔 چجور دلش میومد این کارارو با من کنه اونکه میدونست چقدر تنهام دلتنگ شوهرمم نازه اون شوهرش کلی هواشو داشت قربون صدقش میرفت بازم بسش نبود چطور نگفت من تنهایی ک شوهرمم ازم گرفته با سه تا بچه چجور دق نکنم زنده بمونم چرا اینکارو با مم کرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تجربه من وچیزایی ک شنیدم 90 درصد مشکلات ما خانوما تقصیر خودمونه..... واقعا زنا به هم رحم نمی‌کنن ...

تو یه تاپیکی ۲ سال پیش این حرفو زدم بم حمله کردن گفتن زن ستیز

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

شوهرت چرا میرفت

میگه اولش مشاوره میداد بعد یکم حرفای دیگه زد منم همراعی کردم بعد گفت اگ  با من ولرد رابطه نشی همرو برا زنت و ... میفرستم ابروتو میبرم تو پیاماشونم دیدم همش تهدید میکرد 

میگه اولش مشاوره میداد بعد یکم حرفای دیگه زد منم همراعی کردم بعد گفت اگ با من ولرد رابطه نشی همرو ب ...

عجب خدا خیرش نده

تو یه تاپیکی ۲ سال پیش این حرفو زدم بم حمله کردن گفتن زن ستیز

ببین واقعیته..... من تو مرکز مشاوره کار میکنم باورت نمیشه خانوما زنگ میزنن چی میگن..... بارها شده زنگ میزنن و میگن من عاشق فلان مرد شدن ولی سه تا بچه داره چجوری بهش برسم😐آدم میمونه چی بگه

ببین واقعیته..... من تو مرکز مشاوره کار میکنم باورت نمیشه خانوما زنگ میزنن چی میگن..... بارها شده زن ...

ای وای