2777
2789
تنبلی تخمدان دارم ولی الان ی جورایی تنبلیم با اصلاح سبک خوب شده و پریودام منظم شه تقریبااا..فقط حس م ...

خودتو سرگرم کن کلاس برو مثلا جواعر دوزی یا خیاطی که بعدش تو خونه سرت گرم باشه

همه را ببخــش به جز کســـانی که سمــت آبـادت را ویــران کردند 🙃🙃(میشه برای رسیدن به آرزوهام یه حمد بخونید)♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا من کارشناس آزمایشگاهم میتونین اگر آزمایشی چیزی داشتین خواستین تفسیر شه برام بفرستین ان شالله ا ...

انشاالله خودتم به زودی زوددد خواهر 

همه را ببخــش به جز کســـانی که سمــت آبـادت را ویــران کردند 🙃🙃(میشه برای رسیدن به آرزوهام یه حمد بخونید)♥

ما دوسال پیش خواستیم اقدام کنیم بعد گفته بودن اگه دخول عمیق باشه زودتر میگیره دخول عمیق کردیم رحمم آ ...

چ ربطی داره اخه مگه میشه؟ دخول خیلی عمیق درسته یکم دردناکه ولی فقط اون لحظست دیگه رحم و ک اسیب نمیزنه

میدونی اون مجاریی ک بعد از دهانه ی رحمه چقدر باریکه؟ اصن الت نمیتونه وارد اونجا بشه

دخترا من کارشناس آزمایشگاهم میتونین اگر آزمایشی چیزی داشتین خواستین تفسیر شه برام بفرستین ان شالله ا ...

سلام عزیزم  آخرین پریودی من ۲۰ خرداد بود من دیشب آزمایش بتا دادم ۲۷شد خیلی پایینه از دیشب لکه بینی و خونریزی دارم الان چیکار کنم

عه شکر خدا پس تو این ۴ ماه دلیل باردار نشدنت چی بود؟

گلم چهار ماه مصرف کردم تقریبا دو هفته پیش رفتم سنو پنج پریودی دکتر گفت مطمعنی تنبلی داشتی تعجب کرد فولیکول خوب داشتم سایز شش چند تا با یه دوازده که دکتر امپول hcgداد دیگه ببینم خدا چی میخاد

چ ربطی داره اخه مگه میشه؟ دخول خیلی عمیق درسته یکم دردناکه ولی فقط اون لحظست دیگه رحم و ک اسیب نمیزن ...

چی بگم والا اگه شانس منه میشه.همون موقع خونریزی و درد داشتم بعدش عکس رنگی و سونو دادم گفتن آسیب دیده.

سلام عزیزم آخرین پریودی من ۲۰ خرداد بود من دیشب آزمایش بتا دادم ۲۷شد خیلی پایینه از دیشب لکه بینی و ...

عزیزم  سونو رفتی؟ این بتا درست نیست احتمالا کیست داری  یا اگرم کیست نداری خارج رحمی بود و دفع شده

خودتو سرگرم کن کلاس برو مثلا جواعر دوزی یا خیاطی که بعدش تو خونه سرت گرم باشه

راستش من وقتم در طول روز کاملا پره ..حتی وقت کم میارم و کارام میمونه ولی ذهنم مشغوله همش..هر چقدم زمان میگذره اقدامم طولانی میشه استرسم بیشتر میشه

شما تنبلی داری؟ لکع بینی قبل پریود داری؟من از ۵ روز قبل موعد هر ماه لکه بینی دارم و حس میکنم پروژسترونم پایینه و اینم یکی از دلایل باردار نشدنمه

گلم چهار ماه مصرف کردم تقریبا دو هفته پیش رفتم سنو پنج پریودی دکتر گفت مطمعنی تنبلی داشتی تعجب کرد ف ...

ان شالله این ماه  خبر خوش بدی منم این ماه پونیکا مصرف کردم توکل بخدا

عزیزم سونو رفتی؟ این بتا درست نیست احتمالا کیست داری یا اگرم کیست نداری خارج رحمی بود و دفع شده

عصری میخوام برم سونو  دکتر بهم گفت بارداری اگه نبودم زیر ۵ بود خونریزی شدید ندارم در حد چند قطره است