2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و کم مونده دی ۴۰۳ برسه ..💔ینی فکرشو ک میکنم حالم بد میشه اصن

وای فقط کاربریت😂😂😂😂😂

همه را ببخــش به جز کســـانی که سمــت آبـادت را ویــران کردند 🙃🙃(میشه برای رسیدن به آرزوهام یه حمد بخونید)♥

خدا بزرگه این ماه نتیجه خود درمانیم رو بفهمم باید رو تو کار کنیم 🤣

چیکار میکنی مگه؟

بخدا ی نفر این مغز منو اروم نگه داره من هیچی دیگه نمیخام انقد ک مضطرب شدم و فکر و خیال میکنم تو این دوره

چیکار میکنی مگه؟بخدا ی نفر این مغز منو اروم نگه داره من هیچی دیگه نمیخام انقد ک مضطرب شدم و فکر و خی ...

مشکلت چیه عزیزم

همه را ببخــش به جز کســـانی که سمــت آبـادت را ویــران کردند 🙃🙃(میشه برای رسیدن به آرزوهام یه حمد بخونید)♥

پس یبار راه رو رفتی خدا برات نگهداره یه دخمل نازم بهت بده که مونست شه

اره ممنونم گلم 

انشاالله 

چیکار میکنی مگه؟بخدا ی نفر این مغز منو اروم نگه داره من هیچی دیگه نمیخام انقد ک مضطرب شدم و فکر و خی ...

ببین این ماه  هرروز پیاده روی داشتم  پیاز درمانی بادکش قرص پونیکا ویتاگونس و ویتامین دی  قندو شکر نخوردم منم تنبلی دارم باید سر ماه ببینیم چی میشه

چه آسیب دیدگی مثلا کدوم قسمت

ما دوسال پیش خواستیم اقدام کنیم بعد گفته بودن اگه دخول عمیق باشه زودتر میگیره دخول عمیق کردیم رحمم آسیب دید هنوزم درد دارم زیر شکمم.اخه ماهمیشه دخولامون نصفه بود

ببین این ماه هرروز پیاده روی داشتم پیاز درمانی بادکش قرص پونیکا ویتاگونس و ویتامین دی قندو شکر نخ ...

من تنبلی شدیددد داشتم تو این شش سال هر قرصی بگی خوردم 

فکر کن متفورمین روزی چهار تااا میخوردم دریغ از سر سوزنی تغییر الان چهار ماهه پونیکا میخورم چند روز پیش رفتم سنو هیچ خبری از تنبلی نبود 

ما دوسال پیش خواستیم اقدام کنیم بعد گفته بودن اگه دخول عمیق باشه زودتر میگیره دخول عمیق کردیم رحمم آ ...

در بارداری نشنیدم  که احتمالشو بیاره پایین ولی اگر خون ریزی اینا داشته باشی اگر لقاح باشه ممکنه سقط شه

ببین این ماه هرروز پیاده روی داشتم پیاز درمانی بادکش قرص پونیکا ویتاگونس و ویتامین دی قندو شکر نخ ...

ویتاگنوس و چجوری میخوری؟برات عوارض نداشت

منم ی بار خوردم کلی وسط سیکل ب لکه بینی افتادم قطعش کردم دیگه

سبک زندگی سالم و رژیم سالم و پیادخ رویم تقریبا ۹ ماهه دارم انجام میدم مرتب ..اتفاقا با همین چیزا تنبلیم خیلی خوب شده و پریودام تقریبا منظمه ولی برا بارداری نتیجه نداده