2777
2789
عنوان

رژیم لاغری یه دقیقه بیاید

140 بازدید | 12 پست

خانوما من وزنم 56 عه میخوام بشم 51 ... خودم رژیم مینویسم اما دیگه جواب نمیده مثل اینکه چربی ندارم دیگه   ولی کسی از رژیم اب و سیب استفاده کرده ؟ چطوره ؟ لاغر میکنه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چی هست توضیح میدی ؟

خیلی خوبه من خودم ازش جواب گرفتم

اینشکلیه که شونزده ساعت هیچی نمیخوری بعد شونزده ساعت هشت ساعت وعده هاتو میخوری بعد دوباره شونزدن ساعت گشنه میمونی

یجوری به سیستم سوختو ساز بدن شوک وارد میشه چربی میسوزنه

همون مثل روزه گرفتنه با فرق اینکه اب میتونی بخوری 

تو اون هشت ساعتی که میتونی غذا بخوری ام باید وعده هارو تقسیم کنی کم کم بخوری اگه یهو یه عالم غذا بخوری جواب نده شاید خوب

اخه حس چاقی میکنم باز . دیگه حس میکنم فقط رژیم اب جواب میده

همینطور ک چاقی آسیب زاست لاغری زیاد هم آسیب میزنه

شبها شام آب پز خور ، روزانه فعالیت مناسب داشته باش 

سعی کن متناسب باشی فقط همین

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
این ۱۶ ساعته وقت خوابم میشه؟

اره چرا که نه 

برای مثال ساعت ده شب میخوای شیشو نیم پامیشی هفت یه چایی چیزی میخوری صبحانتو میخوری بعد موقع ناهار وعده ناهارت میخوری بعدشم یه میان وعده میخوری و ساعت چهار بعد از ظهر هشت ساعت تموم میشه از ساعت چهار تا ده شب گشنه میمونی و بعد میخوابی دوباره صبح پامیشی به همین ترتیب ادامه میدی

گرچه تایم غذا خوردن و وعده ها همش بستگی به خودت داره چطور تنظیمش کنی این فقط یه مثال بود 

مهم همون هشت ساعت خوردن و شونزده ساعت رژیمه