2777
2789

خدا انشالله عافیت بده ب مادرتون، صلوات نذر کن برا اموات سرگردان، خیلی مجرب هس، مقداریش رو بفرست، مقداریشم بعد از حاجتروایی، نذر نمک هم بکن انشالله مادرت چیزیش نباشه بین در و همسایه پخش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ببخشید، مادرتون آندوسکوپی و کلونوسکوپی شدن؟؟ یا دکتر از رو هوا حرف زده؟؟؟؟

دکتر عمومی اکثرا همینجوری من کیست فیلیکولی داشتم اگه اسمشو درست نوشته باشم گفت سرطان رحم داری ولی رفتم متخصص با یه قرص فولیک اسید حل شد

ولی مادرم اصلا مثله اسپند رو آتیش شدم هیچی آرومم نمیکنه با اینکه میدونم به احتمال زیاد چیزی نی

دکتر عمومی اکثرا همینجوری من کیست فیلیکولی داشتم اگه اسمشو درست نوشته باشم گفت سرطان رحم داری ولی رف ...

آخه از رو هوا که حرف نمیزنن، اول آندوسکوپی کلونوسکوپی سلام میفرستن بعد از رو اون میگن، میگم مادرت رفته آندوسکوپی اینا؟ 

دکتر عمومی اکثرا همینجوری من کیست فیلیکولی داشتم اگه اسمشو درست نوشته باشم گفت سرطان رحم داری ولی رف ...

ببین زنداداش من خون در مدفوع دید، ماه‌ها اسهال شد، معده درد شدید گرفت چندین ماه، کلا زیر دنده هاش شدید درد میکرد، از 80 کیلو رسید به 40 کیلو، آندوسکوپی و کلونوسکوپی شد، فقط زخم معده،  عفونت معده، روده عصبی داشت، همین، با قرص حل شد، شما وقتی مادرت پیش متخصص نرفته، آزمایش نداده، آندو نشده، کلونوسکوپی نشده، با حرف یک دکتر بیسواد اینهمه به هم ریختن؟؟؟ دکتر عمومی فقط برا اسهال و استفراغ هس، مامانت هیچیش نیس من بهت قول میدم 

نه آزمایش خون و مدفوع نوشته بود با سنوگرافی

اصلش کلونوسکوپی و آندوسکوپی هس، برا پنجاه سال به بالا آزمایش مدفوع نمی نویسن برا مشکلات روده، مستقیم مینویسن برا کلون، جواب آزمایش مدفوع زنداداشم اصلا خوب نبود نمدونم کالیپیرات چی بود خیلی بیشتر از حد مجاز بود، در حالی که کلونوسکوپی نشون داد رودش فقط عصبی هست و کمی هم زخم داشت ک خوب شد که در اسرع وقت برین پیش متخصص 

ببین زنداداش من خون در مدفوع دید، ماه‌ها اسهال شد، معده درد شدید گرفت چندین ماه، کلا زیر دنده هاش شد ...

اخه عزیزم من از بچگیم پیشه مامان‌بزرگم بودم به خاطره دعوا ها و طلاق پدر مادرم تا ۱۳ سالگی مامان‌بزرگ سرطان معده و روده گرفت 

تو دستای خودم جون داد آنقدر خون بالا آورده بود رو لباسم کله لباسم خون شده بود از اون موقع اسم سرطان میاد کله تنم یخ میزنه 

مامانم تنها کسیه که الان دارم اصلا تاقت دوریشو ندارم خیلی تلاش کرد پیشه خودش نگهم داره دکتره عمومی اصلاحات من ندیدم اینجوری خبر بده برگشت گفت ارثیه سرطان روده و معده داره باید بستری شه از ساعت ۶ صبحه نمیتونم بخوابم😭😭😭💔

اخه عزیزم من از بچگیم پیشه مامان‌بزرگم بودم به خاطره دعوا ها و طلاق پدر مادرم تا ۱۳ سالگی مامان‌بزرگ ...

غلط کرده فوری نسخه تجویز کرده است برین پیش متخصص گوارش، انشالله خوش خبر برگردین، کل طایفه پدرم با سرطان معده رفتن، عموم 70، عمم 72، بابام 60، خداروشکر همگی سالمن