2777
2789

خالم چهل سالشه تازه با یه آقایی ازدواج کرده همسن خودش

مادرشوهرش پریشب از مکه اومده تالار گرفته همرو با بانو دعوت کرده،تو دعوتنامشم زده از عزیزانی که با بچه میان برخورد میشه😐

منم نرفتم،چون بچم دوسالشه فقط با من میمونه کسیم نیست که نگهش داره مادرمینا دعوت بودن،پیش مادرشوهرمم نمیمونه میترسه ازش چون دندوناشو کشیده تا دندون مصنوعی بذاره.

حالا با خالم دعوا راه انداخته چرا خواهرزادت نیومده من دونفرو اضافه تر حساب کرده بودم،اینم گفته بچشو پیش کی میذاشت،گفته نترس نمیمرد بچش اگه دوساعت تنها میموند😐😐😐😐😐😐😐

خیلی بهم برخورده بخاطر خالم هیچی نگفتم ولی از ته دل گفتم ایشالا حجش قبول نباشه اینکه انقد راحت دل میشکونه!!!

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولداره؟ پولدارا خسیسن حساب کتاب میکنن همین چیزا رو

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر عاقل دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

می خواستی بگی بدبخت خسیس تو هم نمردی دو نفر اضافه تر حساب کردی ببین الان زنده ای نمردی پس دو نفر اضافه تر نکشته تو رو

می بردی اون دو پرس رو هم فردا و پس فرداش مرگت می کردی

خوب گفتی بچه نیارید اونم کسی نبوده بچه رو بذاره نیومده دیگه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
وا چه عجیبه بگو دوس نداشته با امثال تو رفت و امد کنه

خیلی وحشیه پیرزنه

تا حالا از یه آدم انقد متنفر نشده بودم

شوهرم بفهمه میره آتیششون میزنه😑

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍