2777
2789
عنوان

عشقم بهم خیانت کرده اینو امشب فهمیدم و قلبم هزار تا تیکه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 46 پست
۳ساله از اون داستان میگذره آره فراموشش کردم کامل نمیدونستم انقدر حرومزاده اس همزمان با من با کسی دیگ ...

من احمق چقدر همه موقعیتامو به خاطر وجود بی ارزشش از دست دادم چقدر خدا ثابت کرد این لیاقت نداره اما من گفتم نه عوض میشه نه،تغییر میکنه طوری نیست حتما باید به بدترین شکل قلبم شکسته میشد تا باور کنم این ادم زندگی من نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم … ولی اینو یه بُرد بدون که دستش برات رو شد … هر آشنایی که قرار نیست تا آخر عمر ادامه ...

چه برد عزیزم همه پلای پشت سرمو خراب کردم همه موقعیتامو بخاطرش به باد دادم عمرمو جوونی روح و روان و گذاشتم ۸ سال کم نیست 

چه برد عزیزم همه پلای پشت سرمو خراب کردم همه موقعیتامو بخاطرش به باد دادم عمرمو جوونی روح و روان و گ ...

مسلمه که ۸ سال یه عمره ولی بالاخره واقعیت اینه که شما با آدمی طرف بودی که کسی رو برد خونش و حتی نگران نشد که طرف گاف بده که داد هم ، میخوام بگم خیلی ترس از دست دادن رابطه با شما زو نداشت …

حالا باید دید آیا یه تله نبوده؟ گیر آدم خونه خراب کن با نقشه های قبلی نیوفتاده ؟ که یه کاره هم تو خونه ایشون فیلم گرفته و هم پخش کرده و هم درخواست یه پیج ناشناس رو قبول کرده جوریکه هیچ واهمه ای نداشته که این فیلم رو بقیه ببینین … خب آیا این یه دام نبوده واسه دوست شما ؟ که خب تا باهاشون حرف نزنی ، نمیشه گفت که چی به چیه و آیا اصلا دفاعی میکنه از خودش و یا بالعکس اقرار میکنه و … بالاخره توضیحی ، توجیهی … و شما هم از این برزخ احساسی درمیایین ..

موفق باشید 

حق داری ناراحت باشی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
۳ساله از اون داستان میگذره آره فراموشش کردم کامل نمیدونستم انقدر حرومزاده اس همزمان با من با کسی دیگ ...

خداروشکر 😍❤️

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

با بعدش چیکار کنم با ایندم با زندگیم که داغون شده چجوری دووم بیارم

عزیزدلم شاید فکر کنی اگه تمومش کنی دنیا برات بی معنی و پوچ میشه، راستش آره اولاش همینطورم میشه، بشدت گریه میکنی، هیچی حالتو خوب نمیکنه، دوس داری بهش برگردی، ولی کافیه یه ماه ازش فاصله بگیری بعدش به خودت میای، هرچند تا ماه ها و حتی شاید یه سال بازم درد بکشی، خوابشو ببینی، کابوس ببینی، خنده و گریه هات قاطی شه،ولی بعد یه سال بهت قول میدم دیگه احساست بهش تموم میشه و برات مث یه تیکه سنگ میشه، حتی ازشم متنفر میشی چون بعد از مدتی بیشتر کارای بد و بلایی ک سرت آورد برات پررنگ میشه، چن سال توی رابطه بودن الکی نیست، ولی فراموش نکن ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس، خیانتم هیچ توجیهی نداره، و مطمعن باش اگه ببخشیش باعث عادی سازی کردن خیانت برای طرف مقابلت میشی، میدونم اگه طرف دلیل بیاره و توبه کنه ممکنه برای آروم کردن دلت ممکنه خودتو گول بزنی و ببخشیش اما هیچوووووققتتتتت اینکارو نکن هیچوقتتت، مطمعن باش دنیا به آخر نمیرسه شاید خدا بهترشو برات کنار گذاشته

مسلمه که ۸ سال یه عمره ولی بالاخره واقعیت اینه که شما با آدمی طرف بودی که کسی رو برد خونش و حتی نگرا ...

انقدر حالم خرابه اصلا نمیدونم به چی فکر کنم چیکار کنم انگار عقلم از کار افتاده😭