اول یه راهنمایی ازتون بگیرم. من امسال میرم یازدهم و برای کنکورم و دانشگاه خیلی جدی هدف دارم. تقریبا ماه پیش با یه پسری اشنا شدم که از هر لحاظ خیلی اوکی بود. کمکم با اینکه خیلیییی۲ دل بودم باهاش وارد رابطه شدم و دقیقااا هفته پیش باهاش رفتم دیت که اولین دیت زندگیم بود و همه چی خوب پیش رفت و اوکی بود. با اینکه خودم دوست نداشتم برم دیت ولی با اصرار اون رفتم و خب خوب بود
همیشه میگفت که از سرد شدن رابطه میترسه. یه جوری براش فوبیا بود انگاری و کلا شخصیتش جوری هست که یه کاری رو به هوای اینکه میدونه روزی ازش خسته میشه انجام نمیده!(مثلا وارد یه رابطه با کسی که دوستش داره نمیشه به خاطر اینکه ممممکنننه یه رووزی رابطشون سرد شه یا بهم بخوره!) اینو همیشه میگفت
همون اوایل رابطه گفت که دنبال یه رابطه جدی هست و دنبال رابطه فان نیست! و کلا یه جوری بود که منو برای پیشرفت تو درسم و کارام به شددتت حمایت میکرد
حااالا از یکشنبه دوشنبه بهههه شدتتت سرد شده. یعنی خیلییی دیر به دیر پیام میده. با اینکه انلاینه خیلی دیر سین میکنه.گاهی وقتا اصلا انلاین نمیشه و واقعا مشکوکه،حتی فکر میکنم ممکنه اکانت فیک داشته باشه.
میشه لطفا کمک کنید؟ من باید چه رفتاری داشته باشم باهاش؟فکر میکردم که اگر همینجوری داخل درسام حمایتم کنه میتونم تا کنکورم باهاش در رابطه بمونم، ولی دیروز یه پست توی اینستا دیدم که میگفت رابطه در سالای کنکور کاملا اشتباهه
اگر بنظرتون باید کات کنم چجوری باید کات کنم؟ بهش علاقه مند شدم و وابستگی پیدا کردم
کمک لطفا😭😭