2777
2789

اول یه راهنمایی ازتون بگیرم. من امسال میرم یازدهم و برای کنکورم و دانشگاه خیلی جدی هدف دارم. تقریبا ماه پیش با یه پسری اشنا شدم که از هر لحاظ خیلی اوکی بود. کم‌کم با اینکه خیلیییی۲ دل بودم باهاش وارد رابطه شدم  و دقیقااا هفته پیش باهاش رفتم دیت که اولین دیت زندگیم بود و همه چی خوب پیش رفت و اوکی بود. با اینکه خودم دوست نداشتم برم دیت ولی با اصرار اون رفتم و خب خوب بود

همیشه میگفت که از سرد شدن رابطه میترسه. یه جوری براش فوبیا بود انگاری و کلا شخصیتش جوری هست که یه کاری رو به هوای اینکه میدونه روزی ازش خسته میشه انجام نمیده!(مثلا وارد یه رابطه با کسی که دوستش داره نمیشه به خاطر اینکه ممممکنننه یه رووزی رابطشون سرد شه یا بهم بخوره!) اینو همیشه میگفت

همون اوایل رابطه گفت که دنبال یه رابطه جدی هست و دنبال رابطه فان نیست! و کلا یه جوری بود که منو برای پیشرفت تو درسم و کارام به شددتت حمایت میکرد

حااالا از یکشنبه دوشنبه بهههه شدتتت سرد شده. یعنی خیلییی دیر به دیر پیام میده. با اینکه انلاینه خیلی دیر سین میکنه.گاهی وقتا اصلا انلاین نمیشه و واقعا مشکوکه،حتی فکر میکنم ممکنه اکانت فیک داشته باشه. 

میشه لطفا کمک کنید؟ من باید چه رفتاری داشته باشم باهاش؟فکر میکردم که اگر همینجوری داخل درسام حمایتم کنه میتونم تا کنکورم باهاش در رابطه بمونم، ولی دیروز یه پست توی اینستا دیدم که میگفت رابطه در سالای کنکور کاملا اشتباهه

اگر بنظرتون باید کات کنم چجوری باید کات کنم؟ بهش علاقه مند شدم و وابستگی پیدا کردم

کمک لطفا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزمم من بخاطر ی پسر یسال پشت کنکور موندم شما این کارو نکن کلا این دوسالو قید مذکرو بزن اصلاااااااا ...

واای عزیزم..

خب چیجوری باهاش کات کنم؟مثلا با چه بهونه ای؟

واای عزیزم..خب چیجوری باهاش کات کنم؟مثلا با چه بهونه ای؟

توم سرد بشو 

اگ گفت چرا سرد شدی بگو اولا توم اینطوری شدی ولی من قضاوتی نکردم راجبت هر کدوم برنامه های خودمونو داریم 

اون شخصیت مهربونو گرمتو ب یه ادم سردو بی منطق تبدیل کن خودش میره 

ولی باز برمیگرده 

خیلی دل میخاد ک کات کنی دختر درکت میکنم اما اگر بتونی 

مطمئن باش فردا ب خودت افتخار میکنی