2777
2789
عنوان

ب کیا میگین شلخته

174 بازدید | 15 پست

بنظرتون چ کسایی شلختم چ از نظر تیپ و ظاهر چ خونه زندگی   ب چ چیزایی دقت میکنین مثلا من خودم  روارایش زیاد بدم میاد ی نوع شلختکیه آرایشی ک‌ماسیده بشه 

از خونه هم خونه ای ک شلوغ باشع شما چیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌مثلا یه خانمی که رو شالش پر مو و پرزه میگم شلخته خونه هم‌که بماند از درش برم تو متوجه  میشم چه خبره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

کمد وکشو لباس بهم ریخته که هیچ نظمی نداره

آشپزخونه کثیف با کابینت‌های لک دار 

لباسهای کثیف و تمیز قاطی تو کمد 

سرویس بهداشتی کثیف 

خونه ی بهم ریخته که هیچ چیز سرجایش نیست 

لباسهای اتو نکرده رو پوشیدن 

و....

🌊🫀
خب دلیل

یه بیماری هست به اونایی که باهام مشکل دارن شلخته میشناسنم بیماری وسواس اختلاف طبقات اشرافی میدونمشون 

میدونم متوجه نمیشی منظورم چی هست 

__درخواست دوستی ندین ___________________
ینی بقیه رو بالاتر از خودت میدونی؟یا پایین تر؟؟

خودمو بالا یا پایین نمیدونم بعضی از اطرافمون پولدارن لباسای گرون مارک فلان ...تو تنشونه اگه ببینن فردی آشنا مقابلسون لباس ساده پوشیده قاه قاه عین پیر زنا جیج جیج میکنن فلانی نگاه شلخته  اینو فقط کسی که تجربش کرده میفهمه ایتا همین بیمار که میگمو انگار دارن 

__درخواست دوستی ندین ___________________
خودمو بالا یا پایین نمیدونم بعضی از اطرافمون پولدارن لباسای گرون مارک فلان ...تو تنشونه اگه ببینن فر ...

غصه نخور منم خیلیییی شلختم اطرافیانم ب خودشون میرسن یسری خاستم با دخترعموم برم بیرون تصویری داشت با دوست پسرش صحبت میکرد یهو دوربین افتاد رو من پسره گفت ب دخترعموم ک این دخترعموت (ینی من)آمادست برا سرچارراه ک‌بره گدایی خیلی خجالت کشیدم