2777
2789

سلام

می دونین هزینه ی ICDL تو مراکز فنی حرفه ای چقدره؟منظورم این فنی حرفه ای های دولتیه

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
یه جا زنگ زدم گفت ۴ تومن

من خودمم یه جا زنگ زدم همین حدود گفتن ولی اون یکی مراکز که فکر می کنم دولتین گفتم شاید کمتر باشه ولی هرچقدر زنگ می زنم جواب نمیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمم یه جا زنگ زدم همین حدود گفتن ولی اون یکی مراکز که فکر می کنم دولتین گفتم شاید کمتر باشه ولی ...

متجمع فنی تهرانم همین حدود قیمته

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
سلام عزیزم چرا خودت تو خونه خودخوان یاد نمی گیری؟تو سایت هایی مثل فرادرس و مکتب خونه راحت میشه یاد گ ...

آره عزیزم یه عالمه دوره ی رایگانش هست ولی به مدرکش نیاز دارم

ای بابامرسی🌹

خواهش.اگه مدرکش برات مهم نیست تو اینترنت و یوتیوب و جاهای مختلف میتونی یاد بگیری.

اما اگر مدرک میخوای یا میتونی بری یه آموزشگاه معتبر مثل اینایی که گفتم یا میتونی یه آموزشگاه کامپیوتر ساده تر پیدا کنی که قیمتش طبیعتا کمتره.

و یا میتونی ویدئو و کتابهاشونو بخری از آموزشگاه و فقط بری امتحانشو بدی اگر وقت کلاس رفتن نداری

خواهش.اگه مدرکش برات مهم نیست تو اینترنت و یوتیوب و جاهای مختلف میتونی یاد بگیری.اما اگر مدرک میخوای ...

اره دوره های رایگانش زیاده ولی به مدرکش نیاز دارم 

قبول می کنن فقط برم امتحانشو بدم؟نمی دونستم اینو اگه بشه خیلی خوبه از همین دوره های رایگان استفاده می کنم بعد میرم واسه امتحان

اره دوره های رایگانش زیاده ولی به مدرکش نیاز دارم قبول می کنن فقط برم امتحانشو بدم؟نمی دونستم اینو ا ...

آره میشه بری فقط امتحان بدی ولی هر آموزشگاهی از سوالات و شیوه ی تدریس خودش سوال طرح میکنه باید خیلی کامل بخونی و بلد باشی چون یه آزمون کتبی هم داره که از روی یه کتاب میدن باید اسم کتابرو بدونی که اون اموزشگاهه ازش امتحان میگیره

آره میشه بری فقط امتحان بدی ولی هر آموزشگاهی از سوالات و شیوه ی تدریس خودش سوال طرح میکنه باید خیلی ...

آها ممنونم عزیزم لطف کردی❤️