2777
2789
عنوان

پا نگرفتن کودک 11 ماهه

1096 بازدید | 43 پست

سلام. دوستان الان که این پیام رو میذارم دارم گریه می کنم و خیلی نگرانم. خواهش می کنم اگه واقعا تجربه ای دارید کمکم کنید. دخترم 11 ماهه شده...از 7 ماهگی میشینه و از 10 ماهگی غلت می زنه. اما سینه خیز و چهار دست وپا نمیره. اما مشکل بزرگ اینجاست که به هیچ عنوان پا نمیگیره و دوست نداره پا  بذاره رو زمین. هیچ پیشرفتی هم نمی کنه. خیلی نگرانم. از. نطر هوشی عالی هست و همه رو متعجب می کنه با کاراش. اما این مشکلش می ترسم به اعصاب و... مرتبط باشه. خواهش می کنم کمکم کنید. 

ببرش دکتر مفصل و استخوان 

شاید ضعیفه پا نمیگیره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرم اصلا نترسید هیچ مشکلی نداره اگر بتونه چند کلمه حرف بزنه مشکلی نداره دخترم من دوسالش،بود راه افتاد هر بچه ی تو یه چیز استعداد داره مال شما زوده غصه نخور 

دخترت رو دکتر بردی؟

دخترمن اصلا چهار دست و پا نرفت، خودش رو مثل کرم روی زمین میکشید و اصلا ما سعی نکردیم مجبورش کنیم رو پاش وایسته. به ما گفته بودند بچه هر وقت آمادگی داشته باشه خودش راه می افته. دختر من هم از اون دسته بچه هایی بوده که یهو راه افتاد، اصلا چهار دست و پا نرفت.

الان ۱۵ ماهشه،  راه میره ولی خوب هنوز متعادل راه نمیره.

عزیزم توروروئک بزارببین اگرمیتونه پا نگه داره فکرنکنم مشکلی باشه....منم بچهم روتوروروئک میذاشتم....غلت میزد بعضعی بچه هاچهاردست وپا نمیرندبعدازغلت زدن راه میفتن....بچه م یک سال وچهارماه راه افتاد....ان شاله چیزی نیس

انشالله که خیره گریه چراا یه موقع چکاب پیش دکتر می بری سوال بکن ببین طبیعیه یا نه

پیش چند تا دکتر بردم میگن مشکلی نیست... دیر نمیشه و... اما همین که پیشرفت نداره نگرانم... دو تا دندون هم داره

پیش چند تا دکتر بردم میگن مشکلی نیست... دیر نمیشه و... اما همین که پیشرفت نداره نگرانم... دو تا دندو ...

وا خوب دکتر گفته چیزی نیس خوبه دیگه می دونم اطرافیان بهت فشار میارن اصلا بهشون توجه نکن این روزا خیلی سریع می گذره تا می تونی لذت ببر و فیلم بگیر ازش تا یکی دو ماه دیگه کلی چیز جدید یاد می گیره 

تجربه ای ندارم ولی حتما پیش یه متخصص کودکان برو تا راهنماییت کنه‌. احتمالا بهت میگه بری پیش متخصص مغ ...

چند تا متخصص اطفال رفتم. همه شون میگن تا یکسال دیر نمیشه... از وقتی هم  d3فورت و استئوکر بهش میدم تونسته غلت بزنه و دو تا دندون در بیاره... قبلش نمی تونست... 

بیشتر از این نگرانم چون تو حاملگیم خیلی از دست مادرشوهرم غصه خوردم و جوش زدم میگم شاید تاثیر همون غصه ها و فشار های عصبی الان این باشه....