2777
2789

سلام، من ابوالفضلم :) 

من تقریبا 16 سالمه! متولد 87 

( قوانین سایت رو چک کردم! و با اطمینان وارد شدم!)

من امروز با دکتر هلاکویی تماس گرفتم و یاد گرفتم چطور از ایران باهاش در تماس باشیم و میخوام درباره همه نکات بگم! قدم به قدم! این تاپیک رو برای کمک به هموطنانم میزنم چون خودم به سختی فهمیدم چی کنم! 💜 

ادامه رو اینجا بخونید 👇👇 :) البته اگر میخواید!

- نظر من اینه که سوالاتون رو بنویسید! 

و یه مقدمه بنویسید مثل این : سلام من 16 سالمه و یه خواهر 13 سال بزرگتر از خودم دارم و میخوام مشکلاتم رو باهاتون در میون بزارم! 

مطمئن باشید که وقتی جواب میده امکان داره مثل من اضطراب و استرس زیادی داشته باشید و هیچی نفهمید ،

برای همین اینارو بنویسید که بتونید از رو بخونید! 

- قدم بعدی اینه که اول ساعت‌ها رو بدونید که چه ساعتی باید زنگ بزنید! اونجا لس آنجلسه و اینجا ایران!

زمان ۱۰ ساعت و نیم تاخیر داره!

من ساعات ایران رو میگم! 

ساعت 8:30 عصر تا 9:30 (یعنی یک ساعت برنامه داره)

و بعدی ساعت 2:30 نیمه شب تا ۳:30

بهتون پیشنهاد میکنم همون عصر زنگ بزنید 😅

و تقریبا ساعت 8:27 دقیقه عصر امروز بهم جواب داد! پس یکم تایم ها تقریبی هستند! و اگر مثل من 10 دقیقه از قبل هی تماس بگیرید میتونید اولین شنونده ای باشید که میره رو خط 😊😁

- قدم بعدی اینه که بدونید که چقدر شارژ میخوایید!

من خودم زمان زیادی گذاشتم و برنامه ریزی کردم که 50 هزارتومان شارژ میریزم! 10 تومانش برای اینکه تو صف بمونم! ۲۰ تومانش هم حرف میزنم

ولی!

ولی!

اینطور نبود 😂 و شارژم وسط حرف زدن تموم شد!

فهمیدم که تقریبا 50 تومان شارژ معادل 20 دقیقه صحبت میشه!

- حالا که زنگ میزنید روال چه طوری هست؟ 

اول بوق میخوره و بعد به اپراتور وصل میشه، برای من یه اقا بود و بهم گفت از کجا تماس میگیری!؟ منم سریع گفتم ایران و قزوین! و گفت اوکی ... و تمام و به رادیو وصل شد!

قبل از اینکه دکتر هلاکویی باهاتون حرف بزنه، اپراتور وصل میشه...

- حالا دو تا نکته میمونه!

1- چطور استرس و اضطراب رو کنترل کنیم و کم کنیم؟ 

نفس عمیق بکش و صد درصد حواست باشه که کمرت صاف باشه... اینطوری اکسیژن خیلی راحت تر به بدنت میرسه و اضطرابت کمتر میشه!

میتونی از یه روش دیگه هم استفاده کنی! هوممممممم

دقیقا! 

هووووووم 

زمزمه کن! ، بگو هوومممممممم😂 مسخره به نظر میاد ولی حواست رو خوب پرت میکنه! بعد با صدای هوم خودت اهنگ بزن وسط اون صدا های هوووووؤوووووووم یهویی یکی میپرسه که از چه کجا تماس میگیری! و بعد با دکتر بدون نگرانی حرف میزنی!

2- نظر خیلیا اینه که : دکتر خیلی جدی و رک هست! اگه بهم گند بزنع چی کنم؟ اگه بی هیچ و کوچیکم کنه چی؟

خب بگم که اشتباهه! دکتر خودش اصول اخلاقی رو باور داره که یکی از اون ها احترام به کرامت انسانی است! اگه جدی حرف میزنه یعنی داره واقعیت رو میگه و حالا کار خاصی نباید کنید! فقت از واقعیتی که دارید دفاع کنید! طوری دفاع کنید که کم بیارید! دکتر هم انقدر با شما کتک کاری میکنه(این فقت یه بازیه زیاد جدیش نگیرید! ) که شما کم بیارید و اگر کم اوردید اون موقعه هست که میتونید با واقعیت اشنا بشید! و این یه روش درمانه 😃

مرسی از اینکه تاپیک منو میخونید، اگر سوالی دارید خوشحالم میشم جواب بدم! :-)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روش صحبت کردنش خوشم نمیاد آدمو تحقیر میکنه میپره تو حرف ادم

درسته تحقیر میکنه ولی حرف آخر را اول میزنه. و چندین جلسه بری پیش روانشناس حرفی را که بعد از چندین حلسه بهت میگن اون در چند ثانیه اول میفهمه

اوووه مگه میخواستی با خدا حرف بزنی

البته برا سنت طبیعیه ولی این استرس وقتی همه حرفاتو بنویسی و از رو بخونی از بین میره

من حتی یه دکتر ساده هم که بخوام برم قبلش همه نکاتی که دکتر باید بدونه رو روی کاغذ مینویسم تا چیزی از قلم نیفته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
درسته تحقیر میکنه ولی حرف آخر را اول میزنه. و چندین جلسه بری پیش روانشناس حرفی را که بعد از چندین حل ...

آره درسته ولی من خیلی روحیم حساسه یکی اینجوری بهم بگه سریع عصبی و ناراحت میشم 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد