2777
2789

Birads a4 ….

ارجاعم دادن وکیوم بیوپسی ولی میترسم از جواب

دارم زندگیمو میکنم دیگه همینجوری :))

مگه میشه فیبرو با حاشیه نامنظم اخه …

همش سرطان نیست سرطان پنجاه سالگی به بالا اتفاق میوفته

دکترم رفتم گفت چیزی نیست اگه اذیت میکرد یا بیا وکیوم یا عمل ولی اینکه تو سونو زده توده هایپواکو با حاشیه نامنظم نگرانم میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم رفتم گفت چیزی نیست اگه اذیت میکرد یا بیا وکیوم یا عمل ولی اینکه تو سونو زده توده هایپواکو با ح ...

مال منم همین بود دکتر گفت هورمونیه رفتم سونو رحم دادم تخمدانم تمام توده دراورده البته از وزن کم کردنم میشه اگر سایز کم کرده باشی اونم میشه اگر سنت زیر سی ساله برو یه آزمایش تخمدان و لگن بده شاید عین من شدی اگر سنت کم باشه سریع خوب میشی چیزی نیست

عزیزم دقیقن توشرایط شمام چیشد ازخوابو خوراک افتادم بچه کوچیک دارم چندشب وروزبیدارم

عزیزم شما توده سینه ات چیشد؟؟

منم امروز فهمیدم مشکل شمارو دارم

میشه بیای بگی چیکار کردی؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
داغونم منتظر جواب بیوپسی دعام کن انشالله هیچی نباش براجفتمون شمامشکلت چیه

منم زده توده هایپو اکو

۴ ماه پیش مشخص شد دوباره دیروز رفتم سونو گفت سایزش تغییر نکرده اما نمونه برداری شه بهتره

به دکتر جواب سونورو نشون دادم گفت نیاز به نمونه برداری نداره فقط هرچند وقت یک بار برو سونو

الهی به حق امام رضا هیچی نیست ، برات دعا میکنم

حتما خبرشو بیا بهم بده 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
منم زده توده هایپو اکو۴ ماه پیش مشخص شد دوباره دیروز رفتم سونو گفت سایزش تغییر نکرده اما نمونه بردار ...

عزیزم باردارم بچم تازه تکون میخوره ی دختر کوچولو دارم همش27سالمه دعام کن داغونم همش بغض دارم جوابش گفتن طول میکش

عزیزم باردارم بچم تازه تکون میخوره ی دختر کوچولو دارم همش27سالمه دعام کن داغونم همش بغض دارم جوابش گ ...

هیچی نیست عزیزم

حتما حتما سرنمازم دعات میکنم

به حق امام رضا هیچی نیست ایشالله، تلقین نکن اصلا

کلا نمونه برداری معنای بدی نداره. منم رفتم سونو دکتره گفت خیلیا توده هاشون با احتنال ۹۵ درصد خوش خیمه ولی باز میفرستن نمونه برداری

علائم دیگه ای داری؟؟

هیچی نیست عزیزم حتما حتما سرنمازم دعات میکنم به حق امام رضا هیچی نیست ایشالله، تلقین نکن اصلاکلا نمو ...

قبلش فقط توده حس کردم رفتم سونو زد برایدز4aازبس فکرا خیال میکنم هروز فک میکنم یچیزم هی نابود شدم 🥺🥺🥺

خداروشکر انشالله همیشه تنت سالم باش

عزیزم نگران نباش. 

من علاوه بر توده ،غدد لنفاوی زیربغلمم ورم کرده بود

بعد جفتشم باهم داشتم که از علائم سرطان بود 

ولی دکتر گفت هیچی نیست

من اولش میگفتم دکترم دروغ میگه،همش میترسیدم ولی 

الان کم کم دارم میبینم که غدد لنفاوی زیربغلم ورمش خود به خود رفع شد.

توام نترس

توکلت به خدا

برایدز ۴ به معنای بد نیست اتفاقا دکترم گفت ۹۵ درصد توده های خوش خیم رو رادیولوژیست ها ۴ میزنن واسه اطمینان که برن نمونه بردار

عزیزم نگران نباش. من علاوه بر توده ،غدد لنفاوی زیربغلمم ورم کرده بود بعد جفتشم باهم داشتم که از علا ...

خواهر چندماه سمت راست م زیر سینه راستم درد میکن مخصوصن غذا چرب بخورم همش ترسم این دورازجون سرطان باش کیدمن درگیری‌اش نابود شدم بخدا سابقه صفری وسنگو تخلیشم ارثی داریم