2777
2789

لطفاً محصول آرایشی برا روشن تر شدن پوست معرفی کنید 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سرم های ویتامین سی روشن کننده هستن.

برند لافارر خوبه مثلا

قیمت بالاتر هم اوردینری( اصل باشه حتماً)

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم های ویتامین سی روشن کننده هستن.برند لافارر خوبه مثلا قیمت بالاتر هم اوردینری( اصل باشه حتماً)

بنظرتون بین  ویتامین سی و ضدلک و نیاسینامید و لایه بردار کدوم تاثیر بهتری برا روشنی داره؟

مثلا میگن ویتامین سی و نیاسینامید رو با هم استفاده نکنید ک بی تاثیر میشن

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

اسپری ضد آفتاب سفید کننده کننده وکالی اسپری سفید کننده ایمیجز البته موقته و بگم فقط جنبه آرایشی داره ...

ببخشید منظورتون اینه ک فقط همون لحظه سفید میکنن بعد بشوری پاک میشه؟

بافت اسپری چی هست؟مایع هست یا بصورت فوم یا کرم؟

ببخشید منظورتون اینه ک فقط همون لحظه سفید میکنن بعد بشوری پاک میشه؟بافت اسپری چی هست؟مایع هست یا بصو ...

تقریبا مایع هست آره تا چند ساعت سفیده بعد بشوری پاک میشه واسه زیر ساز آرایش هم عالیه چون مرطوب میکنه رنگشم طبیعیه واسه بدن ک خیلی خوبه قشنگ دو درجه اینا سفید میکنه ، آرایشیه دیگه مثه کرم پودر و پنکک بشوری میره 

تقریبا مایع هست آره تا چند ساعت سفیده بعد بشوری پاک میشه واسه زیر ساز آرایش هم عالیه چون مرطوب میکنه ...

می‌خوام یه چیزی باشه ک بعد شستن نره آخه زیاد اهل آرایش نیستم در حد ضدآفتاب بی رنگ و رژ لب اکثر اوقات

بنظرتون بین ویتامین سی و ضدلک و نیاسینامید و لایه بردار کدوم تاثیر بهتری برا روشنی داره؟مثلا میگن و ...

ویتامین سی بگیر و استفاده کن .

برند خوب ، مثلا بایوآکوا و ایمیجز و وکالی واقعا برند خوب نیستن عزیزم.

نهایت ایرانی خواستی و قیمت پایین تر پریم بگیر .

ویتامین سی رو دو شب در هفته قبل مرطوب کننده و بعد شست و شو صورتت بزن 

کم‌کم زیادش کن تا حدی که بشه هر شب .

یهویی هر شب بزنی ممکنه جوش بزنی .

حتما طی روز ضد آفتاب هم بزن که پوستت لک میاره .

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

می‌خوام یه چیزی باشه ک بعد شستن نره آخه زیاد اهل آرایش نیستم در حد ضدآفتاب بی رنگ و رژ لب اکثر اوقات

پس همون سرم ویتامین سی و نمیدونم محصولات درمانی روشن کننده استفاده کن ترجیحا تحت نظر دکتر پوست