2777
2789

من پریشب کنار تالار وقتی داشتم یه گربه رو ناز میکردم*من کلا هر روز با گربه های بلاصاحب طرفم و بهشون دست میزنم  هر روز باهاشون در ارتباطم غذا می‌دم بهشون * وقتی میخواستم نازش کنم با اینکه خودشم لوس بود یهو از دستم آویز شد و دندون نیشاشو تا ته کرد تو اطراف مچم 

نکته چیه؟ اینکه بلافاصلهبرید  و کزاز و هاری بزنید تا دیر نشه و هر ۱۰ سال کزاز تمدید می‌شه گربه و سگ هار وقتی گاز میگیرن مثل زنبور خودشون می‌میرن بعد یه ربع باید حواستون باشه و حیوون علایم هاری نداشته باشه

و اینکه میرید دکتر و بیمارستان درمانگاه حتما بهتون اول میگن چطور گربه ای بود و بیارید که نمیشه اورد ولی ازش میپرسن که حالت گربه چطور بود 

گاز بدی بود ولی تا امروز با تب بالای ۴۰ درجه با خماری شدید که رو پاهام واینمیستادم ولم میکردن میوفتادم چرا؟

چون گاز عفونت کرد

دوستان این گربه ها از ترس و و عادت ممکنه یهو گاز بگیرن 

بعدشم نسبت با گربه های خونگی اینا از ناچاری آب کثیف و اشغالی که میخورن باعث میشه زخمي که میزنن عفونت کنه 

ممکنه هار و کزاز نباشه ولی عفونت چرا

ولی دکتر یه نکته که گفت این بود سریع دستتون  رو با آب و صابون بشورید که شستم 

بلافاصله تمام علایمعفونت رو دادم و گفتن که جقدر دیر اومدی و اورژانسی و هول هولکی ردم کردن و اگه تا فردا بهتر نشم باید بستری شم 

بهشون غذا بدید، آب بدید ، ولی بزور نازشون نکنید یا وادار نکنید یا نترسونیدششون که گاز بگیرن اگه هم گرفتن بلافاصله برید درمانگاه که اشتباه منو مرتکب نشید 

هاری و کزاز احتمالش کمه ولی بازم واکسن هاشون واجبه و مخصوصا عفونت که  احتمالش خیلی بالاست کزاز که حتی بخاطر خاک واکسن  میزنن 

چرا بچه ها؟

چون بچه ها بخاطر رفتار های افراطی که دارن ممکنه کاری کنن که حیوون اذیت شه یا بترسه و حمله کنه

مخصوصا سگ که بعضی سگا خلقشون بخاطر محیط زندگی اینطور بوده و بچه ها وقتی نزدیک میشن حمله میکنن مخصوصا بچه ها که همیشه اولین کارشون لگد و جیغه حالا من این بودم واسه بچه خطرناک تره وقتی از سگی مطمئن نیستین نزدیک نشید ممکنه اونا آروم باشن نشسته باشن ولی اصلا سگ آرومی نباشن و خیلی پرخاشگر هم باشن 

تو یسری سگ های خونگی نژاد بزرگ هم ممکنه باشه مثلا با صاحب یطور با غریبه و بچه یجور 

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"

من همیشه خارج شهر بهشون غذا میدم مخصوصا سگا ولی به چشم خودم دیدم ممکنه نشون ندن ولی پرخاش کنن

من با این حالمم هنوز اون گربه رو بازم ببینم بهش غذا میدم

اینو میگم که فردا بچتون رو ول کردید رفت طرفش با به‌و دوستی بدونید این سگا همیشه کتک میخورن گشنگی میکشن و درحال فرارن پس بچه رو با رفتاراش ممکنه بهش بپرن 

گربه تو خیلی موارد فرار میکنه ولی سگ نه

اتفاقا من خودم گربه دی اس اچ  و سگ بومی دارم ولی حواستون باشه براشون تهدید نشید 

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"

از رو ترس و غریزه ممکنه یا در برن یا برعکس حمله هم کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.