2777
2789
عنوان

ازدواج با فرد دیابتی که مشکل انعقاد خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره 

یکی بخاطر عشق داره ازدواج میکنه هیچکدوم اینا براش مهم نیست یکی ام نه، اگه بحث عشق وسط نباشه دیابت در حد انسولین خیلی روی مسائل جنسی آقایون تاثیر منفی میذاره تو بحث بچه دار شدن هر دوش مهمه 

Life is too short to not enjoy
چه تجربه ای؟

شوهر سابق منم بیمار بود البته بیماریش ی مورد دیگ بود خوب هم شده بود ولی اثرش تو زندگیم بود 

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
چرا سخته؟

چون بیماری روی جنبه های مختلف ازدواج تاثیر میذاره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر دوست داشتن وسط باشه چی

دوست داشتن یه درخته که مراقبت میخاد و باید ثمر بده وقتی که دیدی ثمری نداشت پشیمون میشی..الان احساساته که اسمش رو دوست داشتن گذاشتین..توی زندگی واقعی دوست داشتن مشخص  میشه .

مرد