2777
2789

سلام🥰❤️

خانما اونایی که مثل من هستن بگن..

بعداز بچه دار شدن زندگی تون شیرین شد؟؟؟

انگیزه شد؟؟؟؟

چرا دروغ خیلی تنبلم ویکم وسواسی 

حال روحیم خراب بشه دوست دارم فقط بخوابم حتی غذاهم درست نمیکنم 

از تنهایی متنفرم وقتی قراره کسی بیاد خونه همه جارو برق می‌اندازم و خوشحالم 

فک میکنم بچه بیاد از تنهایی درمیام  و انگیزه زندگی پیدا میکنم

تروخدا سرزنش نکنید چیکار کنم مدلمه 

راهکار بدید😢💔

دق میکنی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یک زن باردار خنثی هستم

نمیدونم خیلی ترسناکه از بچه خودم میترسم

از تربیتش از زایمان از خیلی چیزا 

روانشناسم میگه فکرای منفی نکن

اما خب بنظر خودم واقعا بارداری بچه ترسناکه

شرایط بعد از بچه دار شدن خیلی خیلی خیلی سخت هس، مخصوصا شلوغ و بدغذا باشه دیگه واویلا 😂😂😂 اما شیرینی‌های خودشم داره، کسی هس ک از وجود خودخودت هس، اما تا 5، شش سال، قید مسافرت، خوشگذرانی، گشت و گذارهای دونفری یا سخت یا غیر ممکن میشه، شرایط خودم 5 ساله همینه، اما فداش بشم😂😂

چرااااا🥴🤕

خونه ک میترکه

خوابتم ک هروقت بچه بخوابه تازه باید پاشی کارای عقب افتاده رو بکنی

خوابت خیلی کم میشه 

تازه اگه کولیکی نباشه یک سره نخوای بعلش کنی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

سرزنش کردن نداره خب واقعا مسئولیت بزرگی گردنته واقعا باید همه جوره خودتو شوهرت اماده این مسئولیت باشین خیلی باید رو حرکاتو رفتارتون فکر کنین اصلاح کنید خب تنبل باشی بچه بدبخت تو دستشویی که کرده غرق میشه که😂😂😂باید خیلی حواست باشه😂😂اصلا بچه داری و وسواس و تنبلی ضد و نقیضهدیگه

من یک زن باردار خنثی هستمنمیدونم خیلی ترسناکه از بچه خودم میترسماز تربیتش از زایمان از خیلی چیزا روا ...

زایمان که بابا میبینم می‌شینم گریه میکنم 

برای منم ترسناکه 

هر لحظه زایمان وهراتفاقش برام چندش آوره...

ولی با این فکر که بابا یکم شل کن مگه چیه...

اون خونی که چندش آوره برات همون حیاته زندگیته تو تمام بدنت درجریانه

یا اون عماواحشا که از دلت می‌کشن بیرون همونا از تودلیت مراقبت کردن و.....

یا آدمایی که بالاسرتن  میگی خجالت میکشی وفلان اوناهم مثل توعن و برای کمک به تو دارن تلاش میکنن و انرژی مثبت میدن

و این حس داشتن یه موجودی که تو بدن تو به اون شکل عجیب و خارق العاده رشد کرده والان متعلق به توعه و وابسته به توعه این برای من تسکین دهندس 

وفک میکنم باید از یه زاویه دیگه نگاه کرد