2777
2789
عنوان

درمان ترک انگشت پا

632 بازدید | 9 پست

سلام دوستان راه حلی دارید برای درمانش؟  سالهاس که کف انگشت شصت پام خشک میشه و ترک برمیداره... هر کاری هم میکنم درست نمیشه، انواع اقسام پماد هارو امتحان کردم، جواب گو نیست 😑🤦🏻‍♀️

یه کرمی هست برا مامانم گرفتم تو کانال روبیکا اسمشو یادم رفت خیلی خوب بود 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پاشنه امم اینجوری بود ولی رفتم پدیکور درست شد... ولی انگشتام نه 😑

واقعا؟؟ من شنیدم کوکتل پا هم خوبه اگه اسمشو درست گفته باشم.. الانم رفتم آب رسان شیر گاو خریدم ببینم بهتر میشه یا نه.. اصلا حساس شدم به خشکی پاهام😕

اگه اسمشو بگی لطف بزرگی در حقم کردی 🥹❤

درخواست بده خواهر زنگ میزنم میپرسم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
واقعا؟؟ من شنیدم کوکتل پا هم خوبه اگه اسمشو درست گفته باشم.. الانم رفتم آب رسان شیر گاو خریدم ببینم ...

بله عزیزم، من از پدیکور نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم ۶ ماه بصورت مداوم میرفتم، حتی انگشتامو هم بهتر کرد ولی بهبودی صد درصدی رو نداد. 

سلام من خیلی وقت بود وارد سایت نشده بودم اتفاقی امشب وارد شدم اگر هنوز این مشکل رو دارید تنها راهکار سریع و ارزون برای ترک پا و شصت پا و ...فقط جوراب سیلیکونی هست . دو سه شب موقع خواب بپوشید پوست پا رو می‌کنه مثل اینه.داخل هم وازلین یا کرم جی و ...بزنید و تمام منم دعا کنید