2777
2789
عنوان

شوهرم میخواس کتکم بزنه😐😐

904 بازدید | 42 پست

بچه هاا امروز سر ی قضیه ای این اعصابش خورد بود من هی میخندیدم بعد این هی میگف من سر اون چیز حساسم نخند منم دست خودم نبود رفتم اتاق خندیدم اروم بعد اومدم بیرون چشام یجوری شده بود ک معلوم بود خندیدم رفتم وایسادم پیشش لبخند زدم گف برو اونور گفتم ن وایسادم‌گف میگم گمشووو اونور چرا حالیت نیست بعد یهو پاشو اورد بالا بزنه ک گف نمیخوام رو زن جماعت دست بلند کنم گمشو برو اونور گفتم بیخود میکنی اینطور میکنی بعد پاشو اروم خیلی اروم زد بهم اصن دردم نگرفتاا بعد منم اومدم اینور اونم پاشد رفت اونطرف حالا میخوام جوری رفتار کنم ک حس کنه خیلی بد زده و خیلی دردم گرفته از دماغش بیارم بیرون یچیز بگید ک بفهمه ک کارش بد بوده و تکرار نکنه

میدونم تقصیر من بود دیگ هی نگید هیچوقت فکر نمیکردم همچین تاپیکی بزنم و علی من بخواد رومن دست بلند کنه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت دلیل ۹۰ درصد دعواهای من با خواهرمه😂

وای بعد اینکه زده بود هم خندم‌میگرفت از شدت حرص گفتم بخندم بدعادت میشه بزووور کنترل کردم

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

به اندازه کافی کاراتون اشتباه بوده دیگه ادامه ندین

کافیه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وای بعد اینکه زده بود هم خندم‌میگرفت از شدت حرص گفتم بخندم بدعادت میشه بزووور کنترل کردم

چه خوبی تو دوست دارم باهات زندگی کنم🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍