2777
2789
عنوان

هجده ساله میخوام از شرش خلاص شم اما دکتر خوب پیدا نمیکنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نیلفروش بزن

نیلفروش دکتر خوبی نیست، من رفتم پیشش، خودش که ویزیت نمیکرد، مشگلی باشه جواب تلفن مطب رو نمیدن، داروهایی نوشته بود که پیدا نمیشد و توی بازار نبود، زنگ میزدم مطب بگم حایگزین کنه کسی جواب نمیداد....

خخدا از دکتر نگذره روش به روش سوزاندن بود ولی جاش موند دیگه چون بزرگ بود گوشت اضافه آورد الانم چون ...

ای وای شتت، واقعا خدا لعنت کنه دکتری که بلد نیست مثل آدم کار کنه ، انشالاه که جراحی کنی خوب میشه عزیزم

دکتر خوب پیدا نمیکنمم😭😭😭میترسم هر جایی نمیتونم برم

زن عموی من یک خال داشت۵۰سال عذابش میداد همه میگفتن برداری سرطان میگیری ازاخرخودش خسته شد یک مدت نخ بست تاکنده بشه گفت بزارسرطان بگیرم اینونداشته باشم خداروشکر کاریشم نشد شمام یک دکترخوب پیداکن برو نترسم زیبایی حقته عزیزم

نترس کم پیش میاد ک این خالها سرطانی شه ولی خب دکترا زیر بار نمیرن مگر اینکه شیرینی بدی و تعهد ک همه چی پا خودمه ک قشنگ از زیر بار تعهدش در بیاد و باجشو هم بگیره مطمئن بیاد واست برداره 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1