2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی بدی الان دیدم😥

250 بازدید | 5 پست

خواب شوهرم و اون زنه رو دیدم که با من تو یه خونه دو طبقه زندگی میکنیم شوهرم همش داد میزد سرم و تهدیدم میکرد من میدونستم اون زنه پیشش هس

ولی  اصلا زنه رو ندیدم  و اینکه یه نفر که راجب زنه تحقیق کرده بود بهم گفت نگران نباش اون زن درستی نیست اهل صیغه و اینچیزاس و وقتی شوهرت بفهمه ولش میکنه

انقد. الان اعصابم بهم ریخته در همین حد یادمه

زندگیم شده عذاب  تو خواب تو بیداری 

همش فکرم مشغول بچه ها و اون زنه و طلاقمه 

دیگه زده شدم از زندگی از خودم متنفرم که به همین راحتی جا زدم و از بچه ها غافل شدم 

که سه ساله ازشون دور بودم و دارم برا همیشه از دستشون میدم 

دارم از فکر بچه هام روانی میشم 😔

دو ماهه روح و روانم بهم ریخته 

من سه ساله جدا زندگی میکنم ولی تا حالا اینجوری نبودم  یعنی اینجوری ناراحت نبودم 

کسی میدونه تعبیر این خواب چیه

یعنی طلاق گرفتی و س ساله بچه هاتو ول کردی ؟؟

خب چیشد الان یهو یادشون افتادی

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی طلاق گرفتی و س ساله بچه هاتو ول کردی ؟؟خب چیشد الان یهو یادشون افتادی

نه طلاق نگرفتم هنوز  ولی چیزی به طلاقم نمونده

شوهرم خیلی آزارم داده واسه همین تو این سه سال من طلاق میخواستم البته اونم تا حالا کسی سراغم نفرستاد برگردم 

حالا خیلی پشیمونم با خودم میگم کاش بخاطر بچه ها خودم میرفتم 

اصلا دلم به طلاق نیست نمیدونم چکار کنم😓

الان باهم این؟! ی خواب بوده دیگه

نه جدا هستیم اون یه زنه رو آورده

دیگه انگار دست و پاهام بسته شده هیچکاری نمیتونم بکنم

واقعا از رو اجبار دارم طلاق میگیرم اصلا راضی به طلاق نیستم