2777
2789

نمدونم بدون اوراق ها شرایطش چجوره ولی ما میخواستیم بگیریم

برا خونه هایی هست که حتما سند داشته باشه

بعد اوراق میگیری حدودا ۱۶۰ تا ۱۹۰ (یعنی پولت باید باشه برای این یا هم باید برای اوراق هم وام بگیری) 

بعد ماهی حدودا ۲۰ تومن قسط هاشه

ضامن هم میخواد با گواهی کسر از حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم بدون اوراق ها شرایطش چجوره ولی ما میخواستیم بگیریمبرا خونه هایی هست که حتما سند داشته باشهبعد ...

ماهی 20تومن چقدر زیاد 

چند ساله شما سوال کرده بودین

ببین اگه وام مسکن اولی و وام زوجین باشه که خب یه مقدار پولو که حالا من دقیق نمی‌دونم چه مقدار شده باید شما توی بانک بزارید یه تایمی رو سپرده بدون سود می‌ذارید بعد بانک بهتون این مبلغ رو وام میده حالا سقفشم خود بانک تعیین می‌کنه من دقیق نمی‌دونم قیمتشو بعد خب اینکه توی بافت فرسوده شهریا بافت نوساز شهرتونم خونه بگیرید درصد وام متفاوت می‌شه یعنی اگه توی بافت قدیمی شهرتون خونه بخرید مطمئناً کمتر می‌شه سودش بحث اوراقم که اصلاً کلاً جدای شما سند خونه رو می‌برید می‌گید اوراق می‌خوام بخرم رای هر ۱۰۰ میلیون ۲۵ میلیون بانک کارمزد برمی‌داره و بهتون اوراق میدن بازپرداخت هر دوتا هم ۱۲ سال است یعنی هم وام مسکن ۱۲ ساله است هم اوراق ۱۲ سال است هم می‌تونید اقساطشو پلکانی بکنید هم نه عادی ببندید

ببین اگه وام مسکن اولی و وام زوجین باشه که خب یه مقدار پولو که حالا من دقیق نمی‌دونم چه مقدار شده با ...

اخه پس این خبرگذاری ها چی میگفتن که اقساطش میشه ماهی 6تومن

ماهی 20تومن چقدر زیاد چند ساله شما سوال کرده بودین

کلا ۱۰ ساله هست

چون سودش ۲۲.۵ درصده  قسط هاشم زیاده

فکر میکنی این مملکت وام خوب به ادم میده

ولی دو سه سال اول سخته پرداختش ما خونه عوض کنیم میگیریم چون تورم زیاده

همکار همسرم سال ۹۸ این وامو گرفته الان قسطش یک میلیون و ۷۰۰ هست 

چون تورم خیلی رفته بالا

اخه پس این خبرگذاری ها چی میگفتن که اقساطش میشه ماهی 6تومن

بستگی داره شما چه مقدار م برداری بر طبق اون قسط می‌بندن دیگه نمی‌شه که شما یک میلیارد وام برداری بعد قسطشو ۶ تومان ببندن اصلاً عقلانی نیستش

کلا ۱۰ ساله هستچون سودش ۲۲.۵ درصده قسط هاشم زیادهفکر میکنی این مملکت وام خوب به ادم میدهولی دو سه س ...

اره منم از این خونه ای توش هستم خسته شدم ساخت قدیمی هر روز یه بلایی داره نازل میشه سرم گفتم یه خونه وام دار بگیرم برم انشالله شما هم یه خونه خوب نصیبتون بشه