2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقدرش درسته ولی حس میکنم سردرگمه حال جسمیش اوکیه هاا ولی نمیدونه باید چیکار کنه مغزش آشفتس

میشه بگی در موردم چی فک میکنه چرا دیگه آنلاین نمیشه 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
نمیدونم چقدرش درسته ولی حس میکنم سردرگمه حال جسمیش اوکیه هاا ولی نمیدونه باید چیکار کنه مغزش آشفتس

وای درسته عزیزم چون از رفتاراش منم اینطوری احساس میکنم

میشه لطفا یکم دقیق تر بگید ؟

من واقعا حالم خوب نیست

یه جورایی میشه گفت ازم دلخوره

ولی نمیدونم چرا جواب پیامم نمیده

بنظرتون چرا باهام قهر کرده ؟؟

یه مدت پیامی نده ببین خبری ازش میشه یا نه اگه نشد پیگیر نباش

@آینور87 سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی گلم

عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟

دقت کنید که حرف های من چیز قطعیی نیستن و صرفا فقط احساسم  رو دارم بیان میکنم ! ❤

دوست داره ولی میترسه از بیان کردنش نگران اینه که چه رفتاری از تو میبینه 

به دانشگاه رفتنتم حس خوبی دارم فکر میکنم که میری

@آینور87 سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در ...

دقت کنید که حرف های من چیز قطعی نیستن و صرفا فقط احساسم  رو دارم بیان میکنم ! ❤

ازش مطمعنید ؟ احساس خوبی ندارم نسبت بهش 

شاید الان علاقه ای نداشته باشن ولی بعدا به مرور پیش بیاد 

ولی شما پیشنهاد دهنده نباشید و اگه ارتباطی بینتون رخ داد حواستون به رفتاراش باشه