2777
2789
عنوان

داغان 😄😂😁

336 بازدید | 23 پست

چند دقیقه پیش تاپیک زدم که حالم خوب نبود و از نظر مالی تو فشار بودم اشتباهی داغون رو داغان تایپ کردم و این باعث خنده خیلیها تون شد البته راهکارهایی هم اون وسط دوستان دادن که خوب بود، ولی خدایی اون داغان داغان گفتناتون باعث میشد  بخندم و روحیه م تا حدودی عوض شد، 

مرسی که اینقدر با مزه هستید و تحت هر شرایطی آدم و میخندونید

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

یه لحظه فکر کردم یکی تاپیک زده داغان گفتن تورو مسخره کنه..اماده بودم بیام بشورمش😂😂😂😂

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لحظه فکر کردم یکی تاپیک زده داغات گفتن تورو مسخره کنه..اماده بودم بیام بشورمش😂😂😂😂

قربونت عزیزم 😆

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
کرمانشاهی هستی؟

نه گلم شمالی ام، رشت، چرا مگه کرمانشاه میگن داغان؟ 

خوشم اومد ازت فک کردم الان ناراحت شدی که اکه هم میشدی حق داشتی ولی خیلی دختر دوستداشتنی  هستی

نه بابا ناراحت چرا، خداییش هر بار دیدم خندیدم، 

میدونید حالم چون بد بود واسه صمیمی ترین دوستم زنگیدم حرفامو شنید بعد گفت کار دارم قطع کرد خیلی غصه خوردم اما دم نی نی سایت گرم که با بچه های گلش کلی حالم خوب کرد

چه خوب که اینقد حالت خوب شد منم حالم خوب شد که شما حالت خوبه! 😊 واقعا میگما ازبس اومدم تو این سایت و فاز منفی دیدم خسته شدم بعضیاکه انگار تصمیم ندارن حالشون خوب بشه فقط میخان حال بقیه رو بد کنن!