2777
2789
عنوان

کاربر الا کجاست خوب شد

325 بازدید | 27 پست

اگه اشتباه نکنم الا۱۳۷۴ بود عمل کرد تونست راه بره؟همونی که رو تخت بود.

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگرپربازدیدبشه تاپیکتون شایدکاربریش پیداکردیم

یادم نمیاد اسم دقیق تاپیک هاش ولی خیلی بفکرشم دوست دارم پیدا بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14074215/%d8%a8%da%86%d9%87%d8%a7-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%85-%d8%af%d8%b1%d8%af-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%d9%87-%d8%b4%d8%af%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%ab%d9%85-%d8%b9%d9%81%d9%88%d9%86%d8%aa-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%87

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

جریانش چی بود؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
جریانش چی بود؟

یه خانم بود بعد ۳ ماه ازدواجش خورده بود زمین نمیتونست راه بره خیلی بیقراری میکرد دکتر ها عجل نمیکردن‌میگفتن ممکنه کامل قطع نخاع بشی شوهرشم‌نمیزاشت بره خونه مادرش و تو خونه تنها مونده بود کلا