2777
2789
بیمارستان ام لیلا و امام رضا سزارین حدود ۶ تومن پارسال  ولی بیمارستان خلیج فارس با بیمه تامین ...

میگن سزارین تشخیصی ارزونتر میشه که!اینجا تفاوت قائل نمیشن برا تشخیصی و اختیاری؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاامت باشین آره ۵ ماهمه شنبه سونو آنومالی دارم استرس دارم زیر نظر دکتر اطاعتی بیمارستان خلیج فارس&n ...

ان شا الله به سلامتی خانومی😍استرس نداشته باش.. اگه سونو ان تیت خوب بوده اینم خوب میشه

توی خود بیمارستان؟ کلینکش یعنی؟

من دکترم‌آذین علویه.. فک کنم اونم‌میاد کلینیک خلیج فارس

اما نمیدونم واسه سزارین هم‌میاد اونجا یا ن🙁

ان شا الله به سلامتی خانومی😍استرس نداشته باش.. اگه سونو ان تیت خوب بوده اینم خوب میشه توی خود بیما ...

مرسی عزیزم ان شا الله...دکتر علوی قبلا بود ولی الان چند وقتی هس من اسمشو تولیست دکترا ندیدم.فک نکنم الان بیاد خلیج فارس

مرسی عزیزم ان شا الله...دکتر علوی قبلا بود ولی الان چند وقتی هس من اسمشو تولیست دکترا ندیدم.فک نکنم ...

تا یه ماه پیش که منشیش میگفت هست

اهاااا.. آخه ماه شهریور کلا دکتر مرخصی رفته..نیست😊

میگم واقعا همونجور که میگن الان خلیج فارس خییلی شلوغ شده و بد شده؟؟🤔

خصوصیا خیلی هزینه اش زیاده اگه واقعا ۶ تومن باشه

اگه بیام خلیج فارس هم میترسم آخر همین دانشجوها بیان سزارینم کنن😓

میگم واقعا همونجور که میگن الان خلیج فارس خییلی شلوغ شده و بد شده؟؟🤔 خصوصیا خیلی هزینه اش زیاده اگ ...

شلوغی ک مطب هم شلوغه باید خلیج فارس بلدباشی چیکار کنی مثلا زنگ بزنی نوبت بگیری بعد یکی دفترچه تو ببره بذاره نوبتت هم نگاه کن بعد بپرس دکتر کی میاد باتوجه ب نوبتت بری دیگه من ک خیلی معطلی نکشیدم 

شلوغی ک مطب هم شلوغه باید خلیج فارس بلدباشی چیکار کنی مثلا زنگ بزنی نوبت بگیری بعد یکی دفترچه تو ببر ...

منظورم بخش زنان و زایمانشه... میگن اینقد شلوغه که توو راه رو هم تخت گذاشتن🤕

منظورم بخش زنان و زایمانشه... میگن اینقد شلوغه که توو راه رو هم تخت گذاشتن🤕

آها اونجا رو دیگه نمیدونم عزیزم ولی دیگه بستگی ب شانس آدم داره زایمانش چجوری باشه چند روز پیش یکی تو بیمارستان ام لیلا سز شد بعد اشتباهی آمپول و تو نخاعش زده بودن الان عفونت کرده بستریه بستگی ب شانست داره