2777
2789
انحرافی چجورهمن بینیم ی قوز داره ولی دکترمیگ انحراف شدید اصلا باور نمیکنم چون پولکیه

میخوای یکی از سوراخ های بینی ایت کیپ میشه بعد من الان بدتر هم شدم توی خواب یه دفعه دوتا سوراخ های ببینیم کیپ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای یکی از سوراخ های بینی ایت کیپ میشه بعد من الان بدتر هم شدم توی خواب یه دفعه دوتا سوراخ های بب ...

اره ی سوراخ بینیم ب سختی نفس میشکم ازش ولی ی سوراخ تنفسش خوبه همیشه هم بینیم گرفته اس.میگه انحرافش شدیده برام ۶۳هزینه عمل حساب کرد ک ندارم الان میخام برم پیش یکی ک ۳۰م هست دلی میترسم خراب کنه چون مناسبتره حس ترس دارم اما پول ندارم برای اونا ک میگن انقد موندم خودم نمیدونم چیکارکنم

اره ی سوراخ بینیم ب سختی نفس میشکم ازش ولی ی سوراخ تنفسش خوبه همیشه هم بینیم گرفته اس.میگه انحرافش ش ...

برو پیش دکتر مصطفی کلانی از من قراره۴۳ بگیره من دیروز رفتم باهاش حرف بزن باهات راه میاد 

برو پیش دکتر مصطفی کلانی از من قراره۴۳ بگیره من دیروز رفتم باهاش حرف بزن باهات راه میاد

من اهوازم کلا دگتراش بی اعصابن. من ۵ساعت منتظر بودم تومطبش نوبت من برسه وقتی رفتم تو سریع برگه ی پذیرش رک داد اجازه نداد ی سوال بپرسم  چن جا رفتم همین بودن.امیدوارم برای تو خوب باشه چی بهش گفتی ک راه اومد

من اهوازم کلا دگتراش بی اعصابن. من ۵ساعت منتظر بودم تومطبش نوبت من برسه وقتی رفتم تو سریع برگه ی پذی ...

هیچی گفتم یه خرده کمتر حساب کنید گفت باشه اخلاق اش که خیلی خوب بود خدا کنه کارش هم خوب باشه بعد برگشته میگی موقعی خوبی اومدی یه ماه دیگه بیای باید ده تومن اضافه تر بدی😂😂😂