2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همونان که در بزرگسالی میشن مدیر و رهبر و سر دسته گروه ها

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
خیلی دلایل داره مثلا کمبود توجه یا سرکوب شدن

وای تورو خدا منکه خیلی توجه میکنم به دخترم همیشه گلایه میکنه و رفتار های عجیب انجام میده تا مرکز توجه باشه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

به نظرم بیشترین دلیلش اینه که پدر مادر اجازه بروز احساسات و فرصت حرف زدن به بچه رو ندادن که بچه خودشو بریزه بیرون بهش توجه بشه هم صحبتی بشه و اون ارضا بشه ، پدر مادر عزت و اعتماد به نفس بچه رو پایین نگه داشتن

اون بچه برای اینکه خودش رو نشون بده دست به دامن بقیه شده برای جلب توجه

عجب 
والا همه بچه ها توجه و محبت رو دوست دارنما خودمون آدم بزرگیم توجه رو دوست داریم

اره ولی مثلا پسر من اینجوریه که با سوال کردن یا درخواست داشتن نا خوداگاه حواس منو مشغول  خودش میکنه 

یا دوس داره باهاش بازی کنم همش 

در صورتی که خیلی توجه میکنم بهش

وای تورو خدا منکه خیلی توجه میکنم به دخترم همیشه گلایه میکنه و رفتار های عجیب انجام میده تا مرکز توج ...

گاهی چیزی که شما بهش میگید توجه برای بچتون کافی نیست یا اصلا اون چیزی نیست که اون میخواهد 

خیلی وقت ها تفاوت فهم والدین و بچه ها بینشون فاصله ای میندازه که متاسفانه والدین اصلا متوجهش نمیشن و بچه هرچی بزرگتر میشه اونو کمتر بروز میده 

پیشنهادم اینه برید مشاور 

البته همیشم اینطور نیست ممکنه از رفاه و ارامش زیادی باشه 

شاید دلایل ژنتیکی یا رفتار خودتون تو خونه باشه یا الگو های غلط یا دوست بد یا....

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

به نظرم بیشترین دلیلش اینه که پدر مادر اجازه بروز احساسات و فرصت حرف زدن به بچه رو ندادن که بچه خودش ...

نه منظورم بیشتر اینه که تو خونه توجه میخوان 

مثلا پسرم دوست داره بیشتر با اون حرف بزنیم