2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمایندگی بیمه ، ارایشگر ، عکاس ، دی جی ، فروش لوازم ارایشی یا لباس ، 

نمدونم چجور شغلی دوس داری ولی اینا درامدشون خوبه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

نمایندگی بیمه ، ارایشگر ، عکاس ، دی جی ، فروش لوازم ارایشی یا لباس ، نمدونم چجور شغلی دوس داری ولی ا ...

نمایندگی بیمه میتونید یه کم بیشتر توضیح بدید، من هیچوقت ارایشگر نمیشم😂

نمایندگی بیمه میتونید یه کم بیشتر توضیح بدید، من هیچوقت ارایشگر نمیشم😂

دیدی نمایندگی بیمه ایران و دانا و.. ؟ اونا رو میگم درامدشون زیاده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

چی بلدی؟ یا چی بلده اونیکه دنبال شغلی براش

من و شوهرم طراحی بلدیم البته من کار نکردم بیشتر از ۱۵ ساله ولی دیگه دوست داریم برا خودمون کار کنیم ،یه مقدار سرمایه داریم ولی نمیدونیم چه کاری شروع کنیم ، دیگه خسته شده شوهرم از کار برای مردم

30 تومن حقوق واقعا کمیه یعنی با تورم الان اصلا زیاد نیست چه بسا کم هم هست... اما همین حقوق کم رو توی اکثر مشاغل عادی نمیتونی داشته باشی... 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
من و شوهرم طراحی بلدیم البته من کار نکردم بیشتر از ۱۵ ساله ولی دیگه دوست داریم برا خودمون کار کنیم ، ...

با طراحی میتونید گرافیست شید وبی بازم زیز دستید

فروشنده یک فروشگاا زنجسره ای هم میتونه خودشو به ۳۰ تومن برسونه ولی سخت .

برنامه نویسی هم تا به درامد خیلی بالا برسید چیزه پس کنکله.

اگه بتونید یک اموزشگاه طراحی بزنید عالیا و از صفر شروع کنید مثلا اگه تو شهرای بزرگید کلاسای خالی یه اموزشگاه تو یه ساعتیو اجاره کنید ۲ ۳ نفر و خصوصی اموزش بدید بعدش که پول زیاد سدتتون اومد با سرمایه گزاری و اینا اموزشگاه خودتونو بزنید

ولی بنظرم اینکه حتما ۳۰ تومن باشرو اولش یزارید کنار

و اره.

30 تومن حقوق واقعا کمیه یعنی با تورم الان اصلا زیاد نیست چه بسا کم هم هست... اما همین حقوق کم رو توی ...

من برا شغل دوم میخوام،اگه بتونیم شروع کنیم  اگه کاری باشه الان این ۳۰ تومن رو بده سال به سال هم مطمئنا میره روی درامدش