2777
2789

سلام بچه ها من الان ۴۴ روزه عمل کردم ‌ . لبفت اندوسکوپیک خیلی کارپر عارضه و پر ریسکی هست . الان خط موهای من رفته بالا ، پیشونی برجسته شده ، بخیه ها کچلی داده و کلا شکل صورت و میشونی رو خراب کرده . بعد کلی دکتر رفتن دکتر گفت اگه نخواستیش باز باید جراحی کنی بیاریمش پایین . این عنل  نارضایتی کلا زیاد داره من نمیدونستم شماها بدونید این کار و نکنید دکترم مشهد مهدی غلامی 🤢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونید عکس بذارید

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
ببخشید شما لیفت اندوسکوپ انجام دادین یا لیفت باز؟ جدا از اینکه خط موهاتون رفته بالا شکل پیشونیتون چه ...

اندوسکوپیک ‌.

برحستگی پیشونی به خاطر حالت برجسته جمجمه است . وقتی پوست پیشونیت رو میکشن بالا ، برجستگی جمجمه میاد میشه پیشونیت . ینی پوست پیشونی میاد روی برجستگی جمجمه ات ، و اینجوری پیشونیت برجسته میشه و اصلا جالب نیست . تمیدوارم فهمیده باشی جی گفتم😑 

من میخواستم ابرو ها بره بالا ولی میشونی هم بالا رفته

سلام منم میخوام عمل لیفت انجام بدم ،هرچی تو نی نی سایت میخونم همه میگن برمیگرده ،منم افتاده تو سرم ول کن نیس ،بعدم طبق تحقیقی که کردم فقط با جراحی باز ماندگاری بیشتره اونم عمل سنگین تره و برش خیلی زیاده ، شما الان چی کار کردین ؟؟ جای بخیه ها مو درومد ؟