2777
2789

من دیروز یه سری لوازم آرایشی سفارش دادم شب قبل خواب پچ زیر چشم گذاشتم همونجوری خوابم برد صبح وقتی بلند شدم زیر چشمم کلی ورم کرده بود هنوز هم یکم از ورمش مونده با یخ هم خوب نمیشه چیکار کنم

منم به کرم و ضد آفتاب حساسیت دارم چند بار استفاده کردم صبح بلند شدم زیر چشمم ورم کرده بود و قرمز شده بود 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باحالی   چطور خوابت گرفته      من یه چیز صورتم باشه کلافه میشم 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
فکر کنم شما دیگه خیلی عصبی هستی😁😂😂 من خیلی خوش خواب و خونسردم

افرین

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
خب چیکار کردین خوب شد؟ چند روز طول کشید؟

خودش خوب شد دیگه فکر کنم دو سه روز طول کشید چندبار این اتفاق افتاد

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)