2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد اروپایی کمک لطفا😂💋

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 71 پست
انتخاب شدن توسط یک انسان وارسته و فاضل و به زوجیتش دراومدن دستاورد نباشه، چی دستاورد باشه؟!

بابا شما از نژاد پرستی انتقاد کردی خودت که متعصب تری. انسان وارسته و فاضل این وسط کیه دقیقا؟ که زحمت کشیده یه خانوم رو انتخاب کرده؟ مرد ایرانی؟ با من شوخیت گرفته؟ !!! یا اصلا مرد هر کجایی!!

دستاور چیزهایی هست که خود زن به دست می یاره. اخلاقی و مدارج و هر چی. نصف بیشتر این ازدواج ها که بردگی هست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون باید سعی کنه مارو بدست بیاره ایح ایح😂💅

یه مدت که خیلی از ایرانیا به ژاپن می‌رفتن چند تا پسر از کوچه ما به ژاپن رفتن یه چند تاشون دختر ژاپنی گرفتن تو کوچه ما چند تا عروس ژاپنی هستش مادر شوهرشون اینقدر افتخار عروس ژاپنیشونو می‌کنه ما هم باید داماد اروپایی پیدا کنیم تا مادرامون افتخار داماداشونو بکنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
بابا شما از نژاد پرستی انتقاد کردی خودت که متعصب تری. انسان وارسته و فاضل این وسط کیه دقیقا؟ که زحمت ...

قرار نیست که هر چی باب میل و مطابق نظر شما باشه بازگو کنم!

فرمودین بعضی در ایران ازدواج کردن رو دستاورد می‌دونن،  گفتم ازدواج (به شرط انگیزه‌ها و معیارهای اخلاقی) می‌تونه دستاورد باشه. 

نه تنها ازدواج، خود گرایش به ازدواج یک فرد مجرد و قیدمند زندگی کردنش که به تبع اون تصمیم به ازدواج در آینده حاصل می‌شه هم امر اخلاقی و بازدارنده از ول انگاری و مانع هر از هرز رفتن خواهد بود! 

ازدواج کن شهروندشم میشی🥺🤣 برا من و @هییی_زندگی و @گل__یاستون هم یکی پیدا کن

🤣🤣مرسی به فکرم بودی،مری یکی داره به فکر خودم و خودت باش😪🤣

باری،پروکسی بفرست برام تو روبیک،تل باز نمیشه برام

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤