2777
2789
عنوان

من یه دخترپولدار بدشانسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که پول داری برو خارج درس بخون اونجا با یک ادم خارجی ازدواج کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اتفاقا شانست خیلی خوبه که قسمت نشده ازدواج کنی😂

دانشگاهم ازاد برو

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

این خواستگاری که گفتی الکی جای نمیرن و فقط جای میرن خواستگاری که طرف ۷۰ درصد شرایط ش مثل خودشون باشه و احتمال بله شنیدن داشته باشن 

با این چیز که از خودت تعریف کردی تعجب میکنم یه معلول بیاد خواستگاری شاید چیزی هست که نگفتی 

مثلا یه خانم که طلاق گرفته راحت یه مرد سن بالا به خودش اجازه میده بره خواستگاری با از این جور چیزها نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه 

والا هر کی باشه افسرده میشه بااین خواستگارا

اهمیت نده همچین خواستگارایی رو خونه راه نده اعتماد به نفست و میارن پایین اخرشم با یکی که یکی دو درجه ازاینا بهتره جواب مثبت میدی و خودت و به فنا میدی

کاربری دست دونفر
این خواستگاری که گفتی الکی جای نمیرن و فقط جای میرن خواستگاری که طرف ۷۰ درصد شرایط ش مثل خودشون باشه ...

نه به خدا قضاوت نکنید. ۱۸سالمه.مجرد همه ازم تعریف میدن.چهرم و هیکلم عالی.فقط درسخون نبودم. ولی خیلی بدخواه داریم تو فامیل

چه شانسی پس تا کی مجرد باشمدوستام پولدار نیستن شوهراشون عالییییی

نمیشه از ظاهر قضاوت کرد که گلم

منو همسرمم از بیرون عالی به نظر میرسیم ولی حقیقتا کلی مشکل داریم.... 

شما هم اگه قسمت شد ادم خوبی سر راهت قرار گرفت با چشم باز و عقلت انتخابش کن. 

به نظرم تاپیکم قفل کن چون اینجا متاسفانه پر کمبودن هی میپرن بهت🩵

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵