2777
2789

لطفا بگید اگه آمپول آهن تزریق کردید اسمش چی بوده و نحوه ی تزریقش چطور بود؟

عضلانی یا داخل سرم؟؟

و چند تا آمپول با چه فاصله ای ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار تو اورژانس بیمارستان داشتم سرم میزدم یه خانم باردار دیدم که اونم داشت آمپول آهن تو سرم میزد.

فک کنم باید بری اورژانس بیمارستان و چرا خطر داشته باشه؟ وقتی دکترت برات نیاز دونسته حتما برات لازمه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

منم خودم یبار زدم، البته پرسنل داروخونه بجای یه داروی دیگه اینو بهم داد که منم چون کم خونی داشتم برام بد نشد.

اسمش یادم نیست چی بود. مثل بقیه سرم هاست دیگه، سرم رو بهت وصل میکنن و آمپول رو تو سرم تزریق میکنن. سرمت میشه رنگ نوشابه  

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

منم دوماه پیش میزدم اسمش ونوفربود تاچهار هفته هفته ای یه بار ،توسرم خالی میکردن  به قول دوستمون رنگ نوشابه میشه یه ماه بعداز آخرین تزریق آزدادم فریتینینم خیلی اومده بود بالا دکتر متخصص خونم به دکتر زنانم نامه نوشت که میتونم بدون کیسه خون هم زایمان داشته باشم

عزيزان فريتين من الان روي 7 هستش و دكتر متخصص خون تشخيص داد كه بهتره فريتين تزريق كنم بعد اقدام به بارداري كنم. چون قرص اهن دير جواب ميده. حالا به نظرتون بعد از تزريق ميتونم اقدام به بارداري كنم؟

عزيزان فريتين من الان روي 7 هستش و دكتر متخصص خون تشخيص داد كه بهتره فريتين تزريق كنم بعد اقدام به ب ...

اگه فریتینت پایین هست باردار نشو چون خیلی مهمه، بعد از تزریق آمپول آهن یا مصرف قرص آهن آزمایش بده و مطمئن شو فریتین و هموگلوبینت نرماله ، بعد اقدام کن