2777
2789

وای خانوما تو یه برنامه‌ای الان یکی تاپیک زده بود به سلامتی دخترمو نشون کردم پرسیدیم و اینا گفت دخترم ۶ ماهشه نشون پسر دختر عموم کردم امضا دادیم بعدا با هم ازدواج کنن...

از این رسم ها هنوز هست؟ 

تن و بدن من داره می‌لرزه دختر منم ۸ ماهشه کسی میگه بزرگ بشه عروس منه حرصم میگیره چجوری بعضی ها اینکارا رو میکنن؟ 

میدونید بدبختی کجاست؟ اینجا که بهش میگیم اگه اون پسر درآینده معتاد بشه چی؟ اگه آدم درستی نشه چی؟ بازم میدی میگه آره رسمه . میگیم اگه دخترت نخواد با یه معتاد زندگی کنه چی؟ میگه مگه شهر حرته که نخواد باید درک کنه امضا دادم نمیشه به بزرگترا بگم نه.

چرا اینطورین بعضی ها؟ روش ما برای زندگی اشتباهه یا روش اونا؟؟؟؟!!!!!!

اعراب جاهلی پیش از اسلام این رسمو داشتن.

ولی نمی‌دونم چرا در ایران قرن بیست و یکم باید داشته باشیم!

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد تلخ😞شاید اصلا همو نخوان این چه رسم مسخره ایه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اعراب جاهلی پیش از اسلام این رسمو داشتن.ولی نمی‌دونم چرا در ایران قرن بیست و یکم باید داشته باشیم!

واقعا متعجبم ... تعجبم چطور یه مادر .. یه زن راضی و خوشحاله از این اتفاق و رسم 

تو این دوره زمونه که دهه هشتادیا و نودیا همه کاری کردن توببین اونی که نمیدونم باید دهه صفری بگم چی بگم بالاخره اون هزارو چهارصدی ببین چه دهنی از اینا سرویس کنه ولش کن درستشون میکنه اون موقع

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بیشتر دیدم سمت سیستان بلوچستان اینکارو میکنن، به این قوم برنخوره فامیل مادرم نزدیکای این استان زندگی میکنن خیلی توشون همچین چیزایی دیدم من ۱۵ سالم بود یادمه دختره نشوم پسرعموش بوده از بچگی و داشتن با هم ازدواج میکردن جالب اینجاست جفتشون هم راضی بودن

اینجا از شهرا و روستاها با فرهنگ های متفاوت هستباور بعضی چیزا سخته ولی هنوز یه سری رسم و رسوم ها وجو ...

واقعا سخته خودمو به جای ۲۰ سال بعد اون دختر میذارم بغضم میگیره