2777
2789
والا دارن عادیش میکنن. روزانه از هر ده تاپیک 3تاش درباره خیانت. از صبح که بیدار میشی تا شب میگن. یه ...

چون بقیه نمیان بگن شوهرم بهم خیانت نمیکنه ، اونایی که مشکلی دارن میان میگن

عاشق مولانا💗

استارتر عزیز متاسفم بابت اتفاقی که افتاده امیدوارم از حرفام ناراحت نشی چون من ازت بزرگترم و یه تجربه ...

من ۱۵ سالگی عقد کردم سنم کم بود انقد رو مخم خوندم منم خر شدم الان واقعا پشیمون الان فهمیدم نصف عمرم به فنا رفته💔

ایشون نفس منه m1234b567@🥹🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ سالگی عقد کردم سنم کم بود انقد رو مخم خوندم منم خر شدم الان واقعا پشیمون الان فهمیدم نصف عمرم ...

هيچوقت برای بازگشت دیر نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
نمیتونم الان هیچکس پشتم نیست با این سنم دارم قرص افسردگی و اعصاب میخورم

نخور لطفا منم میخوردم خیلی آسیب دیدم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
برا سردرد میخورم واقعا احساس میکنم حالم خوب نیست

نخور دیگه 

مردم همسرانشون بهشون خیانت میکنه با سابقه چند سال زندگی و بچه.. شما انتظار از یه پسر داری😐

عزیز ایشونم گفتن همسرمه

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
ب نظر شما چ سنی مناسب ازدواجه؟منم ۱۹ سالمه و شدیدا دلم ازدواج میخواد

صبر کن تا 25 باور کن همه معیار هات عوض میشه 

من همین الانشم شدیدا احساس تنهایی میکنم

پس لطفا عاقلانه تصمیم بگیر نه احساسی