2777
2789

اگه دوست دارین پیام بزارین 

شرکت کارو که خودم باهاشون همکاری دارم دنبال جذب نیرو هستن 

اگه تمایل دارین پیام بزارین تا شرایط و براتون توضیح بدم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتوا نویسی یعنی چی دقیقا

یعنی یک موضوعی به صورت عنوان بهتون داده میشه با یک تعداد کلمات مشخص 

شما باید درمورد اون موضوع یه مطلب مثلا ۱۰۰۰ کلمه ای بنویسین

منم بلدم

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

یعنی یک موضوعی به صورت عنوان بهتون داده میشه با یک تعداد کلمات مشخص شما باید درمورد اون موضوع یه مطل ...

چه موضوعی 

مثال میزنی 

این متنی هست ک همین دیروز نوشتم 

(من آن لحظه که درقلب تو حبس شدم
آزاد ترین بودم 

وآزادی همان لحظه ای معنا گرفت 

که دست های ما به هم کوک خورد
من می‌دانم
پر نازک پرنده ها  در  آسمان چه احوالی دارد
چرا که این حال من است وقتی در آغوش تو هستم
میدانم
پرنده مهاجر وقتی در آشیانه نشست چه احوالی دارد
چرا که ا ین حال من است وقتی در قلب تو سکونت می کنم

من
همه جا غریبم
به جز آغوش تو
پس
بیا پیله ات را باز کن
بیا همدیگر را در آغوش بگیریم
من می دانم
حاصل عشق من وتو یک پروانه می شود
پروانه ای که که تا ابد درآسمان می رقصد و آواز می‌خواند
پروانه که چشمان رهگذران را نوازش می دهد) 

منم بلدم

لطفا به این ای دی تو تلگرام پیام بدین تا در مورد کار توضیحات لازم و بهتون ارائه بدم

در صورت موافقت میتونیم باهم همکاری داشته باشیم

RDina2

چه موضوعی مثال میزنی این متنی هست ک همین دیروز نوشتم (من آن لحظه که درقلب تو حبس شدم آزاد ترین بودم ...

خیلی قشنگه 

ولی مطالب ما عموما ساجست های گوگله و خیلی متنوع است

مثلا در مورد خواص یک ماده غذایی یا کاربدد یک ابزار یا خاصیت محصولات پوستی و از این قبیل

اگه علاقه داری به این ای دی تو تاگرام بهم پیام بده یک موضوع بهت میدم ازمایشی درموردش بنویس اگه اوکی بود باهم همکاری کنیم

هرجایی هم مشکل داشتی خودم بهت کمک میکنم

لطفا به این ای دی تو تلگرام پیام بدین تا در مورد کار توضیحات لازم و بهتون ارائه بدمدر صورت موافقت می ...

پیام دادم عزیزم

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

خیلی قشنگه ولی مطالب ما عموما ساجست های گوگله و خیلی متنوع استمثلا در مورد خواص یک ماده غذایی یا کار ...

اگر خیلی کار دارم. 

ولی عصر حتما پیام می دم 

پولش زیاد برام مهم نبست 

بیشتر دلم میخواد یه مهارتی یاد بگیرم 

خیلی قشنگه ولی مطالب ما عموما ساجست های گوگله و خیلی متنوع استمثلا در مورد خواص یک ماده غذایی یا کار ...

یه متن رو چند وقت پیش نوشتم 

راجب صدای یک خواننده 

صداش یجوری هست که انگار  
درد صداشو رو شکونده و یک لغزشی داره
من حس می کنم  این صدا جنون داره و بیابون پروره
آدم یاد بادهای  ولگرد بیابون میندازه که سکون ندارن
 حیرونن
فکر می کنم  اگر باد وحشی بیابون میتونست حرف بزنن صداش شبیه  این آقا بود 

حتما پیشنهاد می کنم گوش کنید